想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Vianmummy, are you using ClearBlue? it's very acurate woh....even u have BINGO one week it also can tell u....

複式洋房

回覆 lengkwan 的帖子

我今天已買,明天check,如果都無就打算去睇婦科喇,因為個人真係好辛苦。我已打定輸數囉!

公爵府

畀面勳章

mycreamsoda 發表於 11-4-4 13:04
嘩, 你體溫好高wor, 有無check 過紅d 綠d呀?

我響m到期前兩日都有肚痾, 諗住會就黎m, 點知又未黎

我check左clear blue
有1-2 week就去睇醫生
下星期四照u/s
各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

公爵府

畀面勳章

sylvanianrabbit 發表於 11-4-4 21:23
我未check倒o個時都有做呢d野架…阿媽話真胎唔會咁易跌喎…我一check倒即刻同公司講喇
...

不過醫生都有叫我唔好拎重野

各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

複式洋房

失敗了, check 左clear blue喇我遲左12日,我想要去睇婦科通經囉!

大宅

siutreasure 發表於 11-4-5 08:56
我check左clear blue
有1-2 week就去睇醫生
下星期四照u/s

wawawa, congrats!!!

男爵府

我cycle 28日, 上次day 1 係march 8, 到今日都仲未黎m, 不過今個月病左, 睇左2次醫生, 唔知會唔會影響遲d黎??
但呢個星期個肚有d吉吉吓既感覺, 冇咩胸脹痛, 唔知有冇機會呢? 如果過埋今日都未黎, 我打算明早有晨尿check吓

大宅

ritachan222 發表於 11-4-4 19:57
我都等緊bingo呀,,,day22排egg,,,今日day26體溫去到37.3,,, 睇左e生,, 食左退燒藥都仲係37.3...唔知有冇機 ...

咦...食左藥都唔退燒, 有機都唔定wor...咁要小心d..唔好再食咁多藥wor...

首頁

尾頁

跳至