夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我一直有懷疑C6,因為佢以前試過瞞住我同個女人經常傾電話,當時我已經警告佢如果出面有女人就離婚,佢話同個女人冇野,之後我冇再發現個女人的電話,不過半年前,有個好朋友話知道我C6有外遇,不過C6死都唔認,仲話我朋友攬錯。 但係佢開始對我千依百順,我擺明check佢,佢都當冇嘢,不過我反而覺得佢係有同個女人來往,不過越來越秘密。 我始終說服唔到自己信C6,個朋友無端端點會咁講。

而家每次同佢親熱都會諗到佢同另一個女人做,真係好噁心。

我知佢當年唔想結婚,因為我有左,所以佢迫住結婚。佢試過發脾氣返99屋企住,我唯有用bb迫佢返泥,因為佢緊張bb多過自己條命,之後我要求生多個bb,以為可以縛住佢,點知半年前個朋友話佢有外遇。

我都唔知點樣再信佢,為左bb有完整家庭成長,係唔係要忍受佢有外遇?

尋晚睇左無線電視的心有靈犀節目講外遇問題,究竟我算唔算已經比左機會佢?

係唔係好似林峰咁,有相為證先死心?

雖然每次都冇真憑實據,不過一次又一次令我懷疑,冇左信任,仲應唔應該一齊生活,唔通每次都話下次有證據就離婚?

男爵府

好媽媽勳章

你朋友見到d乜?

你好嗎  x2  發表於 11-4-4 14:36

大宅

其實係你字裡行間都有左答案. 你自己都信你朋友, 認為佢有, 只係未有証據, 你個心仍存一思希望. 想點做, 真係因人而異, 有d人可以為左仔女隻眼開隻眼閉, 有d人就因為無經濟能力唔想離, 又有d人等有証據先出聲.

複式洋房

回覆 mywong 的帖子

個朋友係酒店做見到佢地一齊入房

男爵府

好媽媽勳章

回覆 couplechu 的帖子

唉...想隻眼開隻眼閉都唔得. 佢有乜解釋?

男爵府

畀面勳章

你老公信唔過。

譚BB,預產期7月7

大宅

唉,你认为你朋友的话可信吗?
如果可信,你要知道自己最终嘅想法囖。
你地最好摊开来倾囖,那讲比佢知你介意啲咩囖。咪甘样点过一世呀!

翡翠宮

回覆 couplechu 的帖子

紙係包5住火的, 比你G道個真相又如離婚定一話你覺得自己好有本錢好有把砲留得住個男人如果係既佢就5會出去玩女人啦最重要係你想比個完整的家個小朋友的話, 所有嘢都充耳不聞5係自己親眼見到既都無謂去尋根究底當係比機會佢又好當係自欺欺人又好適當時候做個蠢女人你會活得開心D吓吓CHECK住曬, 你5辛苦架咩好好咁善待自己啦, 學你話齋....佢家陣對你千依百順咪得過扯過囉做人就係咁你TUM吓我, 我又TUM吓你架啦! 就係咁容咩2捱大D小朋友啫

大宅

而家唔係諗信唔信佢既問題, 係如果佢真係既, 你又會點做呢? 如果你冇諗過離開佢既, 又無謂拆穿, 如果你可以決絕既就做你想做的

洋房

唔....其實冇話信邊個!!!我個人經驗,我相信自己直覺...
有一段時間直覺我C6唔對路,起初我用信任去修飾....
點知最後我嘅直覺係冇錯...他出了軌.

翡翠宮

回覆 sumq 的帖子

好有建地

大宅

couplechu 發表於 11-4-4 14:04
我一直有懷疑C6,因為佢以前試過瞞住我同個女人經常傾電話,當時我已經警告佢如果出面有女人就離婚,佢話同 ...

你唔係唔信你老公~你係唔信自己~捉姦都要係張床到捉
都唔知點係

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

有邊個男人偷食後會同個老婆匯報吖..
你老公真係信唔過.

男爵府

如果樓主個c6唔係第一次, 咁再嚟一次都唔奇, 因為本性難移, 如果樓主你無想過要離婚, 咁就唔好去搵證據, 唔知就等如無囉! 如果你覺得佢有你就會離婚又唔使特燈搵證據, 如果d證據飄過嚟, 咁先同個死6離婚囉!

複式洋房

雖然件事隔左半年,不過仲係唔可以當冇事發生,做唔到隻眼開隻眼閉咁大方,講真我都覺得c6有做過,佢對我千依百順可能係驚冇左2個寶貝bb,如果c6珍惜段婚姻就唔會有外遇,以前嗌交c6試過話離婚,不過見到bb佢就會收火。 靠2個細路留住c6係身邊,仲要日日check住佢,真係幾辛苦,唔check佢又担心比佢握都唔知。 有邊個人會想離婚呀? 如果對住個鍾意自己的人,做蠢女人冇所謂,不過佢只係鍾意bb。 點解女人要忍受男人有外遇,係偉大定係愚蠢?
我唔係想要一個千依百順的男人,而係想要個愛我的男人

公爵府

醒目開學勳章

呢個point "同個女人經常傾電話" 已經係先兆啦
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

複式洋房

俾著我
咩都唔使講
走人

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你c6信唔過,點同佢一世?

翡翠宮

只要諗下邊個有呃你的動機就知應該信邊個喇!!!

你諗下你個fd做乜無喇喇要作故事黎要呃你先???佢呃你有乜著數呢???

首頁

尾頁

跳至