跳至

首頁

尾頁

別墅

我BB係2010年12月28號喺仁安出世,有冇BB同佢一樣呢?大家聯絡下,有興趣第時可以約埋一齊搞生日會?

別墅

哈哈... 我個仔係呢一日呀!!! 終於搵到個啦....... 你BB係仔定係女呀??
喺威院出世...

別墅

回覆 ism_monkichi67 的帖子

我BB都係囝囝呀,佢地今日(6/4)一百日喇!你囝囝乖唔乖?飲奶乖唔乖?你有冇FACEBOOK?你ADD我?[email protected].
喂喂...你個名有MONKICHI,你係咪好鐘意SANRIO入面0個隻MONKICHI?

別墅

shirleyfrank 發表於 11-4-6 00:22
回覆 ism_monkichi67 的帖子

我BB都係囝囝呀,佢地今日(6/4)一百日喇!你囝囝乖唔乖?飲奶乖唔乖?你有冇FAC ...

你個囝囝好得意呀!! hehe我個囝...... 唔算乖....
不過表情多多. 飲奶飲得唔多好... 飲兩安到就停,
所以唔肥架... 想佢肥啲, 但迫唔到佢飲多啲囉...
hehe

伯爵府

我的囡囡都係呢日出世, 可唔可以add埋你地

別墅

me too, 我囡囡都係呀, 係瑪麗出世, 順產 8.8磅....今晚同佢去食buffet 慶祝 100日 haha ~

btw, my facebook account: [email protected]

別墅

歡迎大家加入﹗我0地0既囝囝/囡囡有多0的同年同月同日生0既朋友仔。我0係FACEBOOK開0左個「28_12_2010 BB 聯盟」社團,大家可以聯誼下。祝各位28/12/2010出世0既BB一百日快樂﹗

別墅

回覆 tammy_my 的帖子

HIHI,Tammy.你留低你個facebook Email 或者你去FACEBOOK搵「28_12_2010 BB 聯盟」.

別墅

Hi Shirley, 搵吾到「28_12_2010 BB 聯盟」wor.
但係facebook add 咗你, pls check

伯爵府

Shirley, 係facebook add 咗你, 我的email : [email protected]

別墅

Noel,Tammy,ADD左你0地喇!你0地個囡囡好得意!而家我0地有兩個囝囝,兩個囡囡!

別墅

Hi, 我囝囝又係12月28日出世 , 荃灣港安

別墅

可唔可以join埋我 , my email is [email protected]

別墅

回覆 smfy 的帖子

歡迎你,add咗喇﹗

別墅

Hi Shirley facebook 亦add 咗你

大宅

my bb also, pls add me [email protected]
28.12.10 仔仔 港安開刀, 6.5 lbs, now 15 lbs

大宅

好媽媽勳章

hi...我囡囡都係 12月 28日 係仁安出世架...你o個時住幾樓呀...我住 5 樓...如你都係住 5 樓...咁我地係餵奶房就一定見過了

大宅

好媽媽勳章

「28_12_2010 BB 聯盟」 我都搵唔到呀...可以add我入嗎?
[email protected]

大宅

好媽媽勳章

各位媽媽...我add左你地呀...唔介意嘛??
我facebook 名 : Suki Man

別墅

mayuenbb , 你係荃灣港安 or 香港港安生 ? 我係荃灣港安 , 唔知有冇見過你呢 ?

首頁

尾頁

跳至