嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

english time, 迪士尼美語世界同蒙特梭利邊套好d??

english time, 迪士尼美語世界同蒙特梭利邊套好d??
想買俾就黎半歲大既bb~thx~
該用戶已被刪除

Re: english time, 迪士尼美語世界同蒙特梭利邊套好d??

別墅

Re: english time, 迪士尼美語世界同蒙特梭利邊套好d??

其實你地可以自己去比較下,聽下佢地既講解,或者羅隻demo睇下,因為人地用得好,唔等如你用得好,人地用得唔好,又唔等如你用得唔好,所以最好係自己比較,因每種教材都有好處同唔好處,問題係你想小朋友學乜野.

大宅

完全同意 shirleyng5 的講法,我囡囡睇過迪士尼美語世界隻demo,佢都幾鐘意,還學曉了拍手手(只有7個月大時)。相比小小愛因斯坦就較為吸引,而且bb對音樂和colourful的畫面通常都會非常鐘意的! 所以唔一定用呢d套裝教材才學到嘢,最重要還是你有沒有時間去教導你的小寶寶呢?

其實呢3套教材都幾貴,究竟值唔值,真係見仁見智。

shirleyng5 寫道:
其實你地可以自己去比較下,聽下佢地既講解,或者羅隻demo睇下,因為人地用得好,唔等如你用得好,人地用得唔好,又唔等如你用得唔好,所以最好係自己比較,因每種教材都有好處同唔好處,問題係你想小朋友學乜野.

首頁

尾頁

跳至