跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 天水圍育嬰院

禁止發言

大宅

係囉, 雖然我個女而家都離開左嬰院, 但我都有成日上黎睇.

Him Him 媽咪你個木糠布丁真係好好味, 可否pm個食譜比我呀.

而家放學我個囡日日都要返嬰院走個轉見下may may 同嬸嬸.

伯爵府

8/6 我會帶皓返黎影畢業相架

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

禁止發言

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

約10:00-12:00 分組影, 呀龍第一組
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

珍珠宮

可樂皓皓 寫道:
8/6 我會帶皓返黎影畢業相架

又一年喇
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

伯爵府

皓影第2組呀

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

男爵府

熱血勳章 環保接龍勳章

Mandy,

今天早上返工前入惠康(旺角新世紀分店),發現有 Huggies 極緻柔適紙尿片試用裝賣$29.9一包,平過藥房呢!

中碼(30片)----$1/片
大碼(25片)----$1.2/片
加大碼(22片)----$1.36/片

Winnie

禁止發言

男爵府

熱血勳章 環保接龍勳章

Mandy,

可能其他惠康分店都有此試用裝賣,不如看看有沒有吧!
今天我買了4包大碼。

Winnie ^u^

伯爵府

影左勒...影左勒...

禁止發言

男爵府

熱血勳章 環保接龍勳章

Mandy,

今天我老公在旺角幫我換Pampers 輕鬆穿,即5個條碼+片數+熊仔印花換1包Pampers 輕鬆穿,舊包裝都可以換到(當然唔好同店員講係舊包裝既印花啦!)

Try to exchange!

Winnie

禁止發言

別墅

hi all,
因你地傾左太多頁啦,我睇唔晒,但又想問下育嬰園d野,我隻b就黎3個月,冇人幫我湊,所以諗住放係育嬰園.
不過,又唔知情況係點,你地個b幾大開始放佢係育嬰園呀
咁耐有冇咩大問題?
bb係會乖d定曳d呢?
仲有,係咪真係會多d病架?
唔好意思,好多問題添 :mrgreen:

珍珠宮

dada1203
我囡 2 個月大番到 2 歲 :mrgreen: 姑娘真係好好 :mrgreen:
病痛梗有都係傷風感冒個 d !!
小朋友會有紀律 d 架!!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

別墅

webjen 寫道:
dada1203
我囡 2 個月大番到 2 歲 :mrgreen: 姑娘真係好好 :mrgreen:
病痛梗有都係傷風感冒個 d !!
小朋友會有紀律 d 架!!

咁你個女病係咪唔畀返去架?咁你咪要請假羅?
你個女鍾唔鍾意返去,放學肯唔肯跟你返屋企?

珍珠宮

dada1203
發燒唔可以番學的,我 2 公婆輪流請假!
我囡鍾意番學架,唔會喊,可能由細慣左,放學都開心姐,佢知父母黎接佢番屋企!!
你可以去參觀下,都好 full 下架,要排隊等位

別墅

webjen 寫道:
dada1203
發燒唔可以番學的,我 2 公婆輪流請假!
我囡鍾意番學架,唔會喊,可能由細慣左,放學都開心姐,佢知父母黎接佢番屋企!!
你可以去參觀下,都好 full 下架,要排隊等位

我有打電話問過,佢地只在一至五中午可以參觀咋,我諗緊搵日請假去睇下先
院長都話而家冇位,佢建議我可以暫託,直至有位

首頁

尾頁

跳至