意見反饋
義工
[2011年] 彈下彈下既感覺

複式洋房

國民生產總值:303

請問各位8月既媽媽 ... 我而家19週 ... 你地係咪而家每日都會感覺到彈下彈下既感覺架 ?
我會有時全日都FEEL 到 , 有時就幾下 , 有時就無 ...所以有D擔心...

王國熱話
觀瀾湖問題
想問宜籣除了捷絲旅礁溪溫泉館, 還有什麼...
首爾太平洋酒店 vs 首爾皇冠花園酒店
2018CNY東京滑雪齊齊交流

別墅

國民生產總值:967

回覆 KAPO0516 的帖子

唔洗擔心, 開頭係咁...慢慢就會多d feel到.

每次feel到都好開心...有時個肚會好實...好似摸到成個bb咁, 好鍾意呢種感覺.

男爵府

國民生產總值:6570

畀面勳章 BK Milk勳章

我20week同你一樣都唔係日日都feel到架,醫生話遲多小小就應該會日日feel到架喇^^"

大宅

國民生產總值:1232

係呀,唔洗擔心。
我而家22週,同19週時比真係踼密咗好多呀。

洋房

國民生產總值:231

我只要一食朱古力佢一個鐘之後就會跳...不過每日最多一粒. . .

複式洋房

Thank you 甘多位 ^^

大宅

國民生產總值:1875

畀面勳章

我都係呀(20week中),有時好密,有時又成日都無。不過頭先有一下覺得個肚有個位突然好實,唔知係咪BB游近左去0個個位呢? 呢個感覺真係好得意

複式洋房

國民生產總值:413

我係 20wk feel 到架, 企响度就唔覺既, 最明顯係坐係度摺埋左個肚既時候, 或者係瞓平係度, 感覺真係好得意呀 ! 有時佢太耐冇彈, 我就搖下佢, 睇佢隔一陣會唔會彈, 我老公話我儍儍地, 成日搖佢 !

複式洋房

國民生產總值:259

我而家21周..係呀有時真係覺得唔到..我唸可能太忙冇注意到
有時彈足成晚.....

伯爵府

國民生產總值:18600

2019勳章

我果個就快23w, 一聽到中年男人講talk聲就彈下彈下....

男爵府

國民生產總值:5698

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

我瞓平係度最明顯,好懷念這種感覺
第2胎終於成功餵到人奶.重要全人奶.超有滿足感!!!!

男爵府

國民生產總值:5698

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

重有有時見到一邊特別凸出,我估係PATPAT,我老公就話係頭.
好得意
第2胎終於成功餵到人奶.重要全人奶.超有滿足感!!!!

複式洋房

國民生產總值:475

我個b好搞笑, 我一feel到佢郁就會叫爸爸摸, 但係爸爸放隻手響肚度佢就會靜晒, 好耐都唔會再郁! 不過試過兩次半夜我瞓唔到, 有少少腰痛醒左, 爸爸放隻手落個肚度叫bb乖, bb就係咁踢佢隻手個位, 好搞笑!

複式洋房

你幾多周呀 ? 甘快真係踢你 ... 我而家只係感覺到彈下彈下 ... 用手係肚皮上摸...重未FEEL 到 ... 好期待...

複式洋房

國民生產總值:130

我feel到bb郁, 但我老公摸我肚皮就feel唔到
可能要再大少少我老公先摸到bb郁

大宅

國民生產總值:1733

我都係只感到彈下彈下.....

大宅

國民生產總值:1385

我c6一摸我個肚, 阿b都會靜返, 好似被鎮壓一樣, 好好笑!!!

男爵府

國民生產總值:8044

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

KiKo1010 發表於 11-4-27 13:45
我c6一摸我個肚, 阿b都會靜返, 好似被鎮壓一樣, 好好笑!!!

me 2 . 哈哈

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.