意見反饋
義工

產前產後 今日: 1|主題: 240983

尋日同BB照結構 ,醫生話個腎有D肥大?有D擔心…

複式洋房

國民生產總值:422

尋日同BB照結構 ,醫生話個腎有D肥大,佢話男仔比較會有哩個情況,繼續觀察吓喎 想請問有無媽媽有類似情況呢? 有D擔心…

別墅

國民生產總值:798

是否指腎積水現象 ? 但你而家都冇嘢可做, 要待bb出世後照超聲再觀察腎積水會否自動消失 .

複式洋房

國民生產總值:422

回覆 smfy 的帖子

emmm....醫生only話base on WK 20....BB個腎有D肥大....

大宅

國民生產總值:2301

2019勳章 好媽媽勳章

咁除左大左d, 又無話有多囊, 如果無應該無事la, 放心

洋房

國民生產總值:49

我第一胎都有咁, 個仔左腎漲左, 但醫生話係因為我體內荷爾蒙影響佢, 出世後兒科跟進, 過左幾星期再照已經無事, 唔洗擔心

洋房

國民生產總值:203

我個細仔都係咁, 但醫生都係話要等出世俾兒科睇下先, 而家都冇野做到~~最緊要係你自己唔好咁擔心~~媽媽心情會影響bb 的~~

子爵府

國民生產總值:13002

2019勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

我個仔都係咁啊..e生話個個男仔都係咁ga..
開頭都有d擔心..
之後每次返去做產檢都會幫我照超聲波..
之後過左2幾星期到就冇照la..
之後我都冇特別擔心..
放心la冇事ga..
HICKS WU

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.