親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

這個都算係「俄羅斯旅行團」嗎?

http://www.sigholiday.com/pdf/rus08.pdf

侯爵府

唔知點解開唔到??

有什麼問題??

珍珠宮

2024年龍年勳章

你試吓去以下網站,在右手邊第一個選項選「東南亞」,第二個選項選「俄羅斯」,之後按"Go!"。

http://www.sigholiday.com/

大宅

佢去東亞地區的俄羅斯麻,$3999,8日包住包咁多餐,算係咁.俄羅斯簽証好貴,可能去海參威唔駛做VISA

大宅

泰國都唔得啦, 鑊野多! >>> 俄羅斯麻,$3999,8日包住包咁多餐,算係咁

男爵府

side1side 發表於 11-4-9 01:25
泰國都唔得啦, 鑊野多! >>> 俄羅斯麻,$3999,8日包住包咁多餐,算係咁

咩叫鑊野多?

eva

珍珠宮

好媽媽勳章

真正既俄羅斯7/8天團閒閒地要過萬架 , 呢個"A"貨俄羅斯8天團只係$3,999 餐餐包足抵到無械可擊, 去澳門8天都唔止呢個價mouth:mouth:" />

大宅

evavong 發表於 11-4-11 00:26
咩叫鑊野多?

乃鑊野...

侯爵府

海妮 發表於 11-4-11 09:42
真正既俄羅斯7/8天團閒閒地要過萬架 , 呢個"A"貨俄羅斯8天團只係$3,999 餐餐包足抵到無械可擊:ba ...

真正既俄羅斯7/8天團閒閒地要過萬架 , 呢個"A"貨俄羅斯8天團只係$3,999 餐餐包足抵到無械可擊, 去澳門8天都唔止呢個價

去澳門8日兩個人, 我估分分鐘過萬!! 我見2日一夜套票包水舞間入場, 2個人要2xxx元, 澳門酒店貴左好多, 住下唔同的靚酒店, 埋單計數2個人真係要個萬..

侯爵府

CatEgg 發表於 11-4-8 15:54
佢去東亞地區的俄羅斯麻,$3999,8日包住包咁多餐,算係咁.俄羅斯簽証好貴,可能去海參威唔駛做VISA ...

樓主都無講有物問題, 可能覺得3999元8日太貴? 又可能??

我去過東北三省同去過哈爾濱, 個度有很多俄羅斯的建築物, 睇相唔知, 真係以為去左俄羅斯!!

首頁

尾頁

跳至