意見反饋
義工

單親天地 今日: 1|主題: 17184

每次諗起...

男爵府

國民生產總值:6803

2019勳章

同c6到咗分開的階段, 但每當諗起佢同另一個人開心的時候, 心情就會好down好唔開心,個心真係好痛好痛, 可以點樣調節?? 好多人教我唔好諗咁多, 但點可以做到唔諗?? 真係好辛苦, 路真係好難行...

王國熱話
我就黎有情緒病
年尾結婚,老爺奶奶棒打鴛鴦唔比嫁
一家三口喺奶奶度住脾幾多家用先適合
99的話諗唔通

翡翠宮

國民生產總值:84197

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

加油!!
重新起步,為未來努力

公爵府

國民生產總值:25865

2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

AhiruNoPekkle 發表於 11-4-8 13:33
同c6到咗分開的階段, 但每當諗起佢同另一個人開心的時候, 心情就會好down好唔開心,個心真係好痛好痛, 可以 ...

親愛嘅樓主,

好明白你嘅感受, 你之所以感覺唔開心咪就係因為你覺得佢會開心過你囉, 只要做到你開心過佢, 貢咪唔會唔開心囉.

點樣可以做到你開心過佢, 就要靠你自已囉..... 咪就係要好好過生活囉....

都係嗰句, 小心身體....
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

瑪瑙宮

國民生產總值:141689

環保接龍勳章

AhiruNoPekkle 發表於 11-4-8 13:33
同c6到咗分開的階段, 但每當諗起佢同另一個人開心的時候, 心情就會好down好唔開心,個心真係好痛好痛, 可以 ...

你睇到佢天咁大,就梗係唔開心啦...
要人錫你,先要自己錫自己嘛...

閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

複式洋房

國民生產總值:313

我之前都係咁唸...又係咁痛的....
不如你咁唸....
e+ 你個c6 走左, 係佢冇得享受你同個仔/女一齊成長的開心..... 係佢會後悔一世....

仲有, 你唔應該為左一個人既錯. 而要你和你個仔/女痛苦一生. 為左一個外人的錯而痛苦 ?? 有logic 嗎 ?????

請你做好自己, 把以前的自己找回來.....

仲有, 你講一次係唔夠的. 成日會反反覆覆的.請一有時間就對自己講啦....

(其實以上的說話我像在對自己說)

瑪瑙宮

國民生產總值:141689

環保接龍勳章

閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

男爵府

國民生產總值:6803

2019勳章

好多謝你哋, 其實巳經盡量唔諗, 但好多時係自自然然彈出嚟, 我希望會做到鍚自己多啲, 努力! 努力!

大宅

國民生產總值:1796

貓狗褓姆 畀面勳章

往事如煙,舊夢難尋.
失去的已經失去了,做錯的已經做錯了,
應該從其中得到教訓,又何必再去想?
再想又有什麼用呢?
什麼叫回憶?什麼叫往事?什麼叫刻骨銘心?
.·°∴ ☆..·°.·° .·°∴ ☆..·°

複式洋房

國民生產總值:271

回覆 AhiruNoPekkle 的帖子

加油呀! 開始時總係辛苦, 慢慢你就會發現, "原來我係可以架!"

複式洋房

加油呀! 開始時總係辛苦, 慢慢你就會發現, "原來我係可以架!"

複式洋房

複式洋房

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.