使用意見

跳至

首頁

尾頁

公爵府

可唔可以將回覆過ge袩子形式改返舊版咁呀, 一個主題咁
而家逄回post都列哂出嚟, 好難搵返其他回覆過ge post呀,
謝謝!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

謝謝您的意見!

公爵府

bk_admin 發表於 11-4-8 17:56
謝謝您的意見!

5好意思, 係咪會改返定係5會改

仲有一個問題我想問, 點樣DELETE自己回覆過GE帖子呀, 謝謝

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

janeleung 發表於 11-4-12 11:50
5好意思, 係咪會改返定係5會改

仲有一個問題我想問, 點樣DELETE自己回覆過GE帖子呀, 謝謝 ...

我們致力改善親子王國論壇的各項功能,滿足國民的要求,但由於以上所提及的改動需要技術部耗時修改,敬請各位耐心等候。謝謝!

會員不能自行刪除回應,但可以編輯回應刪改內容。

公爵府

bk_admin 發表於 11-4-12 13:48
我們致力改善親子王國論壇的各項功能,滿足國民的要求,但由於以上所提及的改動需要技術部耗時修改,敬請 ...

謝謝
我ge意思係'帖子'紀錄, 唔係每個post呀

管理員

janeleung 發表於 11-4-12 13:55
謝謝
我ge意思係'帖子'紀錄, 唔係每個post呀

〝帖子〞內主題及回覆紀錄是不能刪除的,因為這紀錄是與會員的真實發表掛鉤,除非主題或回應被管理員或版主刪除,否則一律都會顯示在〝帖子〞紀錄內。

而將同一主題內回應的紀錄合而為一,改為論壇升級前一樣,只顯示同一主題內最新回應,我們已通知技術部跟進,請各位耐心等候。

首頁

尾頁

跳至