自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

昨日留低手機在公司,今早見到仲响桌面,無事呀!!!

昨晚個人好唔習慣呀...
我未試過留低手機响公司的...

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

你都幾好彩!我公司人多行來行去,一忘記留係位要拿拿打電話叫同事幫手收起...

大宅

大宅

好彩你公司冇衰人

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你公司D人好好,你公司有冇裝閉路電視?我公司有好多。

子爵府

最緊要查下有無人用過電話

wcpcelia  check咗,無呀...仲有兩三個message未睇...  發表於 11-4-8 14:37

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 Angel_BB 的帖子

係呀,昨晚我都有出post...
雖然部電話唔係好值錢,但係個人就總係好唔自在...

雲母殿

回覆 ychingma 的帖子

係啩,哈哈....

雲母殿

回覆 HuiWongBB 的帖子

無閉路電視的...

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

HuiWongBB 發表於 11-4-8 14:28
你公司D人好好,你公司有冇裝閉路電視?我公司有好多。

你公司的閉路電視對住坐位嗎?會俾人告過喎!

侯爵府

好媽媽勳章

甘講真 我呢樹好小唔見野, 應該話 唔會有人走黎係張台, 就算阿姐都好求其甘抹下張台, 我日日d野擺係樹, 幾 日都可以原封不動ka

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

以後記得拎喇, 成晚心卦卦, 會瞓得唔好架

wcpcelia  真係會小心d...收工前比大老細叫一叫我,搞到我個心散晒  發表於 11-4-8 17:11

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

無事
下次小心d喇,記住拎

wcpcelia  謝謝你呀  發表於 11-4-8 17:11

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢次算好彩…下次真係要小心啦
- posted from mobile device

wcpcelia  知道了,謝謝  發表於 11-4-8 17:12
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好彩!!

wcpcelia  係呀^_^  發表於 11-4-8 17:12

男爵府

唔駛心掛掛 la.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

牽掛咗成整

首頁

尾頁

跳至