自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我都試過發夢有左陀住BB, 好真實...之後真係有左..

不過生左細佬之後真係1次都未發過呢D夢

大宅

我都試過發夢有咗BB, 但之後都無, 唔駛咁擔心.

ddaa  我希望有, 但唔係希望宜家有呀....
如果係半年後我ok嫁~haha  發表於 11-4-8 17:56

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

haha, 我依家都希望有呀~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我久唔久都會發夢自己大肚啦..
又係諗...死啦...咁點安排仔仔....
發夢自己係產房..生龍鳯b...重要痛到死都冇醫生,護士...痾左件出黎先有醫生入黎.....
重有發夢生左bb...返到屋企乜都冇準備...搵番晒仔仔d珍藏出黎用住先...

kata_hihi  生龍鳯b? 哈哈  發表於 11-4-9 15:32

大宅

mouth:我早幾晚夢到去左一間學校個天台摘"黃皮",,我講俾我老公聽,,佢仲要笑笑口同我講,"今晚我約你去摘荔枝"

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

我生兩個都發過好奇怪夢
生大仔時成日諗唔知有幾痛,點知將近生就夢見自己作動好痛跟住就昏睡了醒番就有個b係我隔離,現實係我催生唔到要開刀

生細女時,因沒照性別,所以夢到自己生個b出黎係有著住片的最後要到生出黎先係女
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

大宅

我發夢有人恭喜我有bb,點知之後真係有左....

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我覺得係樓主日有所思夜有所夢啦~ 係咪樓主想要多個BB呀~
好似我咁, 十晚有八晚都夢見自己生緊B, 因為自己快生好緊張呢~ 哈

ddaa  嘻嘻~~一齊努力!  發表於 11-4-9 09:31

版主

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 育兒性格勳章 2016畫展勳章

QQilky 發表於 11-4-8 16:41
回覆 FrankieFUNG 的帖子

我同你一樣呀, 之前又係發夢夢到自已有咗bb

當驗到果時,真係好驚ga!真係邊有咁準ga~
依家都唔希望再發呢個夢啦.......就連類似嘅都唔好丫~
見我在線?
但可能我已行開了!
以為我行開了?
但可能我就係望住喎!
所以......你估我唔到!

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

禁止訪問

版主

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 育兒性格勳章 2016畫展勳章

QQilky 發表於 11-4-8 22:54
最搞笑係....我一向都好恨女.....但係發夢夢到係生咗個囝....估唔到真係有咗...後期仲係生咗個囝添 ...

其實發完呢個夢,起身時都覺得身體有D唔同,個小腹嘅感受同之前唔同,但又唔似話要M果D~所以知道有呢個百厭妹之後,到生呢個百厭妹嘅感覺都好特別~
見我在線?
但可能我已行開了!
以為我行開了?
但可能我就係望住喎!
所以......你估我唔到!

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

放心,唔使緊張

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

ddaa 發表於 11-4-8 15:18
我呢排發夢, 有幾次都係夢見自己陀住bb, 仲有d印象我小心翼翼咁行, 仲心諗宜家b女先11個月又有左....
但醒 ...

我前晚都係, 個bb 仲好重, 好唔舒服, 原因係老公放左隻腳上我個肚上面mouth:

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都試過發dream有bb, 不過我都係諗多咗, 日有所思夜有所夢, 希望快啲夢想成真

大宅

我都試過有次夢到有左,點知第日同C6一擊即中
人長得漂亮不如活得漂亮

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

話說我有幾個朋友都同時有左,咁我多口同c6講笑咁講,不如我都去check check...
點知真係中咗

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

點解我次次發夢中六合彩,真實都唔係架

首頁

尾頁

跳至