夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

跟本就係一套恐怖片, 令人好心寒呢
我同 bf 一齊睇, 我一路睇一路鬧...
葉導演 d 戲愈來愈瘋狂了!!!

大宅

雖然瘋狂,但不失真實!!

yee609  agree  發表於 11-4-8 23:36

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

時下真係好多呢D事實!

yee609  同意  發表於 11-4-8 23:36
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

有睇,睇完驚驚地!ha-ha!
- posted from mobile device

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得佢D戲係灌輸D歪理俾E+ GE年青人囉:;pppp:

別墅

導演係將人類潛在內心的魔鬼放大,我d30幾歲C9睇左就覺得沒什麼,但d青年男女或者男仕睇左,我都覺得教壞人。
不過,我都覺得葉導演作品幾吸引。

大宅

有D 誇張囉, 但係唔可以唔寫實, 世上咩都會發生

複式洋房

唉, 究竟有冇唔食魚的貓...
難道一段關係一定充斥住謊話?
諗起真係好灰~

大宅

畀面勳章 親子達人勳章

覺得佢d戲開始走火入魔, 把男女感情擴大, 加入更多戲劇原素, 唔可以話世上無依d事, 但後生仔女睇過之後有無正面影響? 還是會更加放肆? 老實, 有令人不安的感覺......

複式洋房

晞晞豬 發表於 11-4-11 10:55
覺得佢d戲開始走火入魔, 把男女感情擴大, 加入更多戲劇原素, 唔可以話世上無依d事, 但後生仔女睇過之後有無 ...

十級不安!!!!

大宅

畀面勳章 親子達人勳章

响依度已經知道好多男人 (even女人) 都會做出越軌的行為, 用d咁誇張既手法去再次話俾大家有男女朋友/老公老婆既人知道..... 世界.... 原來係 "咁"?! 負面的事其在太多, 不如多d正面既能量? 支持下大家咁苦既生活.

複式洋房

所以我而家令願唔睇...

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得後生仔女睇完之後唔會反思,佢地可能會覺得而家個世界係咁架啦,你唔做先係出奇!!即係好似有人認為勾人老公係冇錯既,因為自己喜歡愛,所以做咩都可以!!

成套戲我覺得好有問題,就係信任上既問題,一開始根本都冇信任,又如何可以長久!!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

畀面勳章 親子達人勳章

janet 發表於 11-4-11 11:44
我覺得後生仔女睇完之後唔會反思,佢地可能會覺得而家個世界係咁架啦,你唔做先係出奇!!即係好似有人認為勾人 ...

係!! 一個好唔正確既觀念俾咗D後生~ 失去咗感情最重要的部份!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

套戲D觀念錯哂

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我都係中意睇浪漫愛情ge戲

複式洋房

佢呢一系列戲... 我從來唔想入戲院睇, 亦無買dvd睇... 我有時o係magazine睇到情節故仔講乜, 已經覺得好教壞人, 令到社會更無道德. 仲衰過d八婆雜誌一百倍.
我好想葉生賺錢之余都檢討下自己為呢一代青少年做左d乜野.
淫亂唔代表係潮人, 有第3者更加唔係什麼好事, 無愛有性唔等於自己handle到感情收放自如 = 好叻, 換黎o既只係可悲
**待得天晴花已老,不如攜手雨中看**

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

本人覺得此戲是..............垃X (不喜勿插):;pppp:

大宅

我ONLY覺得阿羅仲X好正~

首頁

尾頁

跳至