意見反饋
義工

自由報料 今日: 34|主題: 267406

跳至
窗簾應否去深圳訂造?

侯爵府

國民生產總值:22340

冬日勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

是否比香港便宜很多?請分享一下經驗。

OTTO1092  而家人仔升左....應該都唔會平香港好多了......  發表於 11-6-3 10:46

:wave: :wave: :wave:

洋房

國民生產總值:148

我在花園街車的,廳有2幅連車工,$450

happypiano  想請問花園街邊間呀? 有無地址及舖名呀?  發表於 11-4-9 09:12

子爵府

國民生產總值:11249

2019勳章 好媽媽勳章

我係深圳做左3大幅(每幅只少8尺闊)連路軌加一個"COM"&窗紗RMB1000包送貨到香港

侯爵府

國民生產總值:20580

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

我唸住上淘寶買 ..

禁止訪問

國民生產總值:193

男爵府

國民生產總值:5543

親子達人勳章

It's really much cheaper than HK and the materials/ pattersns are also good. you can found it in Tung Mun. They can deliver to HK. you can also do other things like chair cover, cushion, table cloths, etc. all very cheap. They can deliver to HK. If you buy some other things in another store. the two shops will liaise to bundle the goods for delivery to save cost. The delivery cost is not expensive. but if you don't have the rail for the curtains, then it will be problematic for yourself to fix the rails.

I do the entire house is like one thousand something only.

侯爵府

國民生產總值:22976

我系牛池灣街市1樓車的,都好平.有意PM我.我可以比她的電話妳;妳打去問下要做幾多尺大約要幾錢.

男爵府

國民生產總值:9060

回覆 朗朗咪咪 的帖子

可否給車窗簾電話地址鋪名給我, thank you.

珍珠宮

國民生產總值:43907

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

深圳而家貴左好多,又要講價好煩

大宅

國民生產總值:4031

ssp近police station有間車好的~多款又靚~遮光布都唔使100一幅啊~

Jessy  我都想要地址呀!! 麻煩你可否pm me?? thx.  發表於 11-4-25 15:20
danielboy  可否pm詳細資料給我(地址+店名)  發表於 11-4-11 11:07
siuidy08  ur baby is beautiful  發表於 11-4-9 22:31

大宅

國民生產總值:2906

早兩年,屋企想換,係香港成屋換晒,係咁易都要2,3千,但係東門附近個布藝批發廣場就只係1千元左近.

禁止發言

國民生產總值:27680

男爵府

國民生產總值:5497

我全屋窗簾都係淘寶訂, 質素唔錯, 我每幅都係$100以內咋

大宅

國民生產總值:3439

fishcowcow 發表於 11-4-11 01:25
我全屋窗簾都係淘寶訂, 質素唔錯, 我每幅都係$100以內咋

would you like to type the hyperlink of your shop here?

大宅

國民生產總值:4031

回覆 chachingyee 的帖子

我都冇留意地址,大概係欽"周"街,近警署方向,只要係警署望去對面馬路見倒coner係ok直入就係啦~

侯爵府

國民生產總值:20580

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

fishcowcow 發表於 11-4-11 01:25

有無 link 呀 ? thx

男爵府

國民生產總值:8426

我都想知淘寶條LINK呀

珍珠宮

國民生產總值:39263

畀面勳章

之前成日搬屋要做窗簾,深圳D手工唔得,灣仔,荃灣,花園街都貴,最後去左香港仔一間舖仔,同一款式平過哂以上嘅地方,之後我每次做都去果度做。

男爵府

國民生產總值:6203

2019勳章

回覆 tanping 的帖子

tanping,

請問係香港仔邊度呀?

珍珠宮

國民生產總值:39263

畀面勳章

係香港仔,東勝道,叫利群,近油站。呢度唔知講唔講得電話,如果你真係要我再PM你電話LA。重有唔記得講,果度有D佢話咩係自已嘅布,所以果D係超平。

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.