意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 43|主題: 124658

想搵醫生做laser去班收毛孔, 有無人可以分享

男爵府

國民生產總值:9464

2019勳章 好媽媽勳章

我吾想去美容院做, 想搵醫生安全d. 而家咁多咩機咩機.. 究竟點分邊隻好架?

有無mami 近日做過可以分享下呢..??

王國熱話
TVN 玄彬, 朴信惠 阿爾罕布拉宫的回憶
知否知否,應是綠肥紅瘦
《皓鑭傳》開播 (Jan 19)
近期有乜大陸劇好睇

大宅

國民生產總值:2848

我做緊laster收毛孔,7次六千蚊,因為只做咗一次,不過c6話都覺毛孔緊緻咗,當然粗大既仍然存在,要等下次再睇咩效果.

大宅

仲有我係去醫務所做既,醫生話嗰部係新機,唔痛,幾好.

大宅

我係九龍灣做,六千蚊七次,個醫生好好人,可以叫佢送少少脫墨.至今我做咗兩次,毛孔係細咗,不過未算好明顯,醫生話要做到三次先有明顯效果.

大宅

國民生產總值:4828

畀面勳章

請問要幾耐做一次.

大宅

一個月。

民房

國民生產總值:12

我做緊果間美容院有試做WO..不如你用幾百蚊試下咩效果先啦

複式洋房

國民生產總值:421

Kln bay 边間? 1 定係doctor 做? 1次過比$6000 ? 除了去毛孔及斑仲有咩效果? 我去北角clinic , 比D 靚妹做, 做了3次, 冇咩效, 但我有hormone 斑, 又怕反黑, 那處有RF ma, 仲有D 咩做? thanks !!

大宅

閒閒人 發表於 11-5-1 11:46
Kln bay 边間? 1 定係doctor 做? 1次過比$6000 ? 除了去毛孔及斑仲有咩效果? 我去北角clinic , 比D 靚妹做, ...

係醫生做架, 我分兩次俾, 即係做第一次俾三千, 一個月後再俾三千. 部機主要收毛孔同紋.

大宅

閒閒人 發表於 11-5-1 11:46
Kln bay 边間? 1 定係doctor 做? 1次過比$6000 ? 除了去毛孔及斑仲有咩效果? 我去北角clinic , 比D 靚妹做, ...

嗰度好多野都有得做, 所以你最好約醫生睇咗情況同傾咗價錢先, 個醫生好健談, 好易話為, 所以好多客架.

複式洋房

國民生產總值:421

apart from laser, what have u tried also ??

大宅

回覆 閒閒人 的帖子

我做緊激光, c6之前脫墨.

禁止訪問

國民生產總值:367

超級版主

國民生產總值:85647

2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

其他對產品有興趣之會員,請直接pm 予發表話題者,私下以PM 聯絡。任何在版面留言請求pm 詳細、pls pm me 等均示作「非可讀性」文章處理,該等言論將被刪除。

雖然我在線,但可能行開左

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.