自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

話說我3月份由8m, 月費110元, 升級去30m, 月費128元, 昨晚上網, 嘩, 啲網頁變晒做PCCW特選客戶免費升級去200m, 光纖入屋, 咁我不知幾咁開心地打去熱線, 點知佢話係免費升級, 只需月費由128元, 加至165元, 簽24個月, 我問又話係免費, 點解要加錢? 個sale話, 免費係之前有啲客比開百幾2百元月費先有, 我話咁你就唔應該send廣告比我話免費啦, 佢話係免費嘅, 不過唔係人人有, 我聽到呢到真係#$@(^%&^...
咁梗係唔制啦...

好啦, 再夜啲我身痕打番去網上痕熱線, 個客服主任即刻話免費升去200m, 即係128元月費不變, 加簽24個月, 仲即時約埋師傅上門拉線。

我心諗咁都得, 若果我唔係主動打番上去網上痕, 咪冇得免費升級? 如果我開頭比個sale兇到, 咪要硬食165元月費?

所以post上嚟, 同大家分享吓。

男爵府

回覆 kenneth310 的帖子

please check pm. thanks!

侯爵府

畀面勳章

嘩....網上痕真係好過份喎:;pppp:

複式洋房

未完, 星期六下午個sale狂call我, 話原來個廣告有問題, 要升級去200m, 唔可以免費, 要請示總公司, 所以約咗星期一拉線要取消, 個sale 都好好態度, 係咁say sorry, 話會再覆我, 咁我話既然係咁都冇辦法, 不過真係希望可以升去200m。

首頁

尾頁

跳至