意見反饋
義工

育兒好物 今日: 1|主題: 92820

用開chuchu奶樽會不用日本轉其他牌子?

大宅

國民生產總值:3792

用開chuchu奶樽會不用日本轉其他牌子?有沒媽媽會?係咪用半年就要轉過批新?

王國熱話
陰道炎又覆發
中醫叫我用葯灌洗陰道
頭髮變薄,條(emoji)越來越開
求救!!!慢性乳腺炎,有姊妹可以分享下嗎!?

大宅

國民生產總值:1441

chuchu可以用1年

大宅

Thx ioc

大宅

Thx ioc

公爵府

國民生產總值:28004

好媽媽勳章 醒目開學勳章

但個奶咀就要3個月換一次!

禁止訪問

國民生產總值:33992

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

複式洋房

國民生產總值:499

畀面勳章

我想買藍色玻璃款,護協冇貨,知唔知邊度仲有得買

男爵府

國民生產總值:7671

可轉用nuk都好用架!

別墅

國民生產總值:608

其實睇你用gei頻率ga,有d人可能買得少奶樽又或者bb食得密d,咁就洗得多d又煲多d,咁咪老化得快d lor,你其實可以check下個樽有冇開始出裂紋,奶咀就睇下個十字位有冇問題(不過都係最好3個月換過)最好就係買玻璃,我自己就係屋企用玻璃,出街先用膠gei,咁樣經濟好多ga

民房

國民生產總值:91

我仔出世時都係屋企用玻璃樽(6個),出街先用膠樽(4個),個四個膠樽我就一年先換樽,咀就兩個幾月一次過換晒佢,驚分唔到邊啲舊邊啲新…始終膠都會老化,如果用得多都係換密啲好…

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.