意見反饋
義工

自由講場 今日: 1972|主題: 1017896

跳至
為甚麼要裸睡?【短片】賊仔姦裸睡女, 遺內褲留DNA

子爵府

國民生產總值:14911

2019勳章

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/art_main.php?iss_id=20110408&sec_id=10793096&art_id=50006132

我一定不會裸睡,沒有安全感,而且萬一走火警就麻煩了!!!

水晶宮

國民生產總值:55493

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 hkaa 的帖子

板橋地院昨天依竊盜、性侵等罪判劉男10年4月徒刑。
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

國民生產總值:50735

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

bobonico  入去有排嘆啦  發表於 11-4-8 20:49
alphabetagamma  我都唔明...即係咩? ^^  發表於 11-4-8 20:00
hkaa  I don't understand???  發表於 11-4-8 19:56

伯爵府

國民生產總值:18858

畀面勳章 大廚勳章

hkaa 發表於 11-4-8 19:40
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/art_main.php?iss_id=20110408&sec_id=10793096&art_id=50006132
...

可能裸住嚟走火警會走得快d啦!

子爵府

國民生產總值:14375

醒目開學勳章

女的是受害者~跟裸睡無關

hkaa  我也覺得她很可憐! 不過新聞說因她裸睡,所以賊人起了色心,當一個男人看到一個赤條條的女性在面前,四周無人……  發表於 11-4-8 20:39

翡翠宮

國民生產總值:99286

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

王國長老

國民生產總值:51783

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

水晶宮

國民生產總值:50735

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

alphabetagamma 我都唔明...即係咩? ^^ 發表於 半小時前

hkaa I don't understand??? 發表於 半小時前

珍珠宮

國民生產總值:34952

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

有D人話祼睡係健康d

水晶宮

國民生產總值:61589

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

呢個係種生活方式, 但裸睡唔係個女仔的錯呀。
好彩捉到個賊, 仲判 10 年有多!

kcpak  同意,每人都有自己既習慣~
佐判十年真係值得香港借鏡  發表於 11-4-9 00:38

珍珠宮

國民生產總值:44134

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

翡翠宮

國民生產總值:84197

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

重新起步,為未來努力

水晶宮

國民生產總值:62361

好媽媽勳章 畀面勳章

我鐘意裸睡,有咩問題?
- posted from mobile device

複式洋房

國民生產總值:306

個女仔真好彩兼機警.
http://joanna4ever.mysinablog.com/

大宅

國民生產總值:1441

珍珠宮

國民生產總值:39600

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我一向都係裸睡~
樓主不喜歡不代表這有問題~

公爵府

國民生產總值:26003

醒目開學勳章

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

琥珀宮

國民生產總值:157905

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

新北市係咪即係台灣呀 ? 呢排咁多台灣新聞嘅

裸睡行氣活血掛...

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

禁止訪問

國民生產總值:111

禁止訪問

國民生產總值:249

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.