自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

HKXN,佢話要幫襯左好耐先有喎(<-你信嗎?),我個約仲有兩個月左右就到期。
原本係用緊:
$178,BB25,電視基本頻道+國家地理頻道三個台。[原本寫BB50,confirm合約時發現原來係BB25而已。]

依家一改再改o既特別OFFER:
$159,BB100,電視基本頻道+國家地理頻道+discovery,1年wifi。[24個月約]

樓上資料僅作參考,大家續約時真係要格下其他ISP價,咪一陣無得拗數壓價。

著實說如果唔係唔想再裝過,網X行都幾平的,好似之前街邊sales公屋做$137,100M+now TV 36個基本台+2年wifi,24個月約(有一段時間仲送超市禮券同電飯煲)。但係依家無左呢個優惠,依家要$150,30M+now TV 36個基本台(講明係普通解碼器)+2年wifi,佢話客戶用夠三個月會升級做100M,不過合約要延長三個月。

另外唔知係$178個PLAN(基本上同$150PLAN一樣但一開始就100M)定係邊個PLAN了,有個三叔平板電腦優惠(無留意聽你可以問sales)。

我問呢個sales係公屋o個啲黎,有時你去問黃金出面o個啲,會發現啲PLAN有少少唔同的。千祈唔好只問一個sales價,否則可能會蝕。

如果大家有更平價,歡迎報價。據我所知,HKXN BB100淨線續約價可以壓到$130左右。

不忘六四。

珍珠宮

100M簽2年$155 (7/3/2011)
100M簽2年$128 (4/4/2011)
100M簽2年$128免2個月$117.4 (8/4/2011)
淨上網價

041810537  請問樓上個價係HKXN定係網X行?  發表於 11-4-8 22:43

侯爵府

畀面勳章

thanks 好詳盡呀

大宅

HKBN 24mth $109/month + $200 supermarket

alexャyau  齋上網 $109+pk200 coupon  發表於 11-6-21 23:09
041810537  請問係新客戶PLAN定係續約PLAN?BB100定BB1000?是否淨線?  發表於 11-4-10 03:15

首頁

尾頁

跳至