意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 359|主題: 151174

請問新加坡易找到嗎?我想去旅行社買D門票(剛找到一間)

大宅

國民生產總值:3792

NIGHT ZOO 坡幣 大人$26 小童$13
DUCK TOUR 坡幣 大人$26 小童$14
UNDER WORLD坡幣 大人$20 小童$13
FLYER 坡幣 大人6點前22,後24
USS 平日62.周末68
門市地址在卡拉碼頭個邊。

王國熱話
懷孕會有谷M的感覺嗎?
ivf Q & A
宮寒難有BB點算好
尋日做完輸卵管造影...痛到一個點(emoji)

大宅

其實慳少少,同埋唔使排隊

大宅

國民生產總值:4454

回覆 sosok 的帖子

請問咩意思??? 你所講的景點門票可在香港旅行社買??

民房

國民生產總值:13

我先前買了新加坡環球影城門票共7張, 但因朋友有事, 最終未能成行, 為不想浪費門票, 現以特價出售, 原價SGD66 (以匯率6.2折為港幣約$410), 現以港幣$380出售, 每張可節省HK$30.

門票使用日期為2011年4月13日至2011年5月27日, 星期一至五. 除了4月22日, 5月2日, 及5月17日為指定日期不能使用, 其他日期都可用.

Tips: 已預備去新加坡環球影城的朋友, 可考慮先買票, 以免到達當地時門票沽清.

有興趣者, 請電郵給我: [email protected], thanks!

大宅

回覆 RalphYuki 的帖子

新加坡個邊的旅行社買票。。

大宅

國民生產總值:4454

回覆 sosok 的帖子

有冇地址參考下, 去到買有票嗎?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.