興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

牛精仔 發表於 11-4-9 00:42
好似2分一個

就咁click入去睇就得架拿? 駛唔駛留言?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

乜貢快手開鮮棚ar~

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

牛精仔 發表於 11-4-9 00:42
你指輝輝個鏡平夢夢200幾 ?

係呀...因為個框冇鏍絲, 所以輝輝話要加surcharge, 計完平過夢夢200幾

珍珠宮

christmas6218 發表於 11-4-9 00:40
弓起

些些

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

牛精仔 發表於 11-4-8 23:46
聖誕節呢 ? 618 呢 ? 天使呢 ? 祖祖呢 ?

禾10點幾先返到家ar~mouth:
mm先搞掂d嘢...

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

cathy-tse 發表於 11-4-9 00:44
alot of pink color now

leung leung pink

平時我見到coke, 成日以為係自己...

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

christmas6218 發表於 11-4-9 00:44
就咁click入去睇就得架拿? 駛唔駛留言?

就咁click, 唔水留言

琥珀宮

chloemami618 發表於 11-4-9 00:44
乜貢快手開鮮棚ar~

你返來lar

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

牛精仔 發表於 11-4-9 00:54
就咁click, 唔水留言

試下先, thx.

珍珠宮

kiki.kiki 發表於 11-4-9 00:44
係呀...因為個框冇鏍絲, 所以輝輝話要加surcharge, 計完平過夢夢200幾

lamlam 脷 .......lee 搬 ed 喇
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

琥珀宮

kiki.kiki 發表於 11-4-9 00:44

夢夢冇即時取, 輝輝有, 我去開太子果間, 15分鐘有取, 快過哂相

珍珠宮

Bing.Jing 發表於 11-4-9 00:56
lamlam 脷 .......lee 搬 ed 喇

係呀....要諗吓點裝修先

珍珠宮

牛精仔 發表於 11-4-9 00:56
夢夢冇即時取, 輝輝有, 我去開太子果間, 15分鐘有取, 快過哂相

now公配全視線+1.6鏡, 所以要send返hoXa度整....星期六先有得攞

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

伯爵府

kiki.kiki 發表於 11-4-9 00:36
去咗...不過老公揀嘅框係特別model, 所以只係比夢XX真平2百幾(因我老公要全視線)

老公話如果個框OK, 會 ...

咦... 我果日諗住配全視線,但厚鏡要698,薄鏡要1200.... 但我兩隻眼近視差太遠,根本唔可以用厚鏡...

珍珠宮

整咩今日公海咁咸?
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

珍珠宮

sarahcow 發表於 11-4-9 01:11
咦... 我果日諗住配全視線,但厚鏡要698,薄鏡要1200.... 但我兩隻眼近視差太遠,根本唔可以用 ...

698咁平?係唔係HOXA??

伯爵府

Bing.Jing 發表於 11-4-9 01:12
整咩今日公海咁咸?

我都想講... 完全係兒童不宜....

珍珠宮

Bing.Jing 發表於 11-4-9 01:12
整咩今日公海咁咸?

唔通之前買咗太多鹽...而家想漏返D出嚟...

牛精仔  直頭係啦  發表於 11-4-9 02:20
Bing.Jing  你...你.....禾真在 噴水呀..........lamlam脷,笑 c 人咩 .....点幾鐘喇  發表於 11-4-9 01:17

首頁

尾頁

跳至