意見反饋
義工

想生BB 今日: 20|主題: 99392

跳至
我又小產了

大宅

國民生產總值:1319

我又小產了,六次了!!心很痛!!也不知可以說什麼?

王國熱話
推介30人Party到會
小朋友生日Party~~
bb party 贊助
請問有無新界區party room介紹

大宅

國民生產總值:4981

慣性流產...醫生有無講邊到有問題呀?

多休息吧!!

大宅

國民生產總值:2541

2019勳章

so sorry to hear that...我都是過來人,一次就已經身心受創....

大宅

國民生產總值:3409

盧BB 發表於 11-4-8 23:59
我又小產了,六次了!!心很痛!!也不知可以說什麼?

我聽到都心痛......
你都要加油, 因為仲有時間,唔好放棄,一定要好好休息...放鬆心情, 繼續努力.....

其實有無得食藥, 打針或其他方法去防備 ?

男爵府

國民生產總值:8279

dont give up, may God bless you... for this moment, pls take more rest ah~~~

禁止訪問

國民生產總值:9967

環保接龍勳章

瑪瑙宮

國民生產總值:131307

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

六次係咪都連續好相近時間? 或者搵個中醫好好調理, 相距耐一點時間先再開始. 可以既話, 最好老公都一齊調理埋.

祝早日成功~

水晶宮

國民生產總值:57017

有無去check下咩原因小產呀??

大宅

國民生產總值:3397

just curious...點解你9/3 DAY1 你而家小X?

大宅

國民生產總值:3397

just curious...點解你9/3 DAY1 你而家小X?

男爵府

國民生產總值:6338

oh, no,
all 6 times after u had ur 1st baby? or some were before u successfully had ur 1st kid?

this must be real difficult and painful for u...

大宅

國民生產總值:4042

BK Milk勳章 畀面勳章

加油~~~唔好放棄
詩篇32:7
你是我藏身之處,你必保佑我脫離苦難,以得救的樂歌四面環繞我。

26/10/2014 5W4D 0.6cm 胎襄
16/09/2014 Bingo

08/06/2013 出世拉
28/11/2012 11W4D 4.99cm Oscar 1.98mm
23/11/2012 10W6D 3.95cm BB跳杻腰舞
10/

複式洋房

國民生產總值:268

你要加由,好好休息,
yenlau9

大宅

國民生產總值:4334

加油!好好休息,小心身體!
睇中醫調理下~

男爵府

國民生產總值:6209

我阿嫂個弟婦係慣性流產,醫生同佢講由有咗開始就要入院訓床,訓到生bb佢話聽完都嚇親要入醫院訓到生咁住院費實好金所以佢都冇諗要唔要.一切順其自然喎!樓主.你要好好調理身體,唔好傷心bb好快番嚟你身遑!加油

HumptiDumpti  想問係中醫定西醫suggest 佢訓醫院呢...?
我3次m/c...有時我寧願遇到d醫生 比lee d '另類' d 既提意, 睇下會吾會有chance 都好.
but自己又無直接聽到醫生咁提意   發表於 11-4-9 23:25

大宅

國民生產總值:1319

我之前用哈哈笑check有左b,去睇醫生照超聲波見到,到月頭見小小紅,去睇醫生再check真係有左,話作小產,但點知第二日返工,大量血入醫院,醫生話子宮開了我小產了.
我結婚6年試過半年小產二次,跟住二年一次我,2009年後10月小產後諗住放棄,點知2010年2月有左,我倆公婆提到唔提,到6個月才去檢查,最後盧bb2011年出世,因盧bb出到世,我就休息後立刻再做人仔,一直無聲氣,到3月我試用哈哈笑中了...但...
中醫話我有瘀血未清,所以陀唔隱...

禁止訪問

國民生產總值:9967

環保接龍勳章

男爵府

國民生產總值:6338

回覆 盧BB 的帖子

可以想像你的難過, 和希望為孩子添個伴的心情. 希望你的盧bb 能作為你的支持, 讓你早日重新找到力量

別墅

國民生產總值:611

有無一個好醫生介紹幫人跟進習慣流產的原因,等可以知道還有無希望,如果無希望就唯有認命,唔好成日諗,周圍看中醫日煲夜煲药,身心都好疲累。我都是半年兩次,兩個醫生只識答年紀大流產率高,吹帳!

男爵府

國民生產總值:7140

2019勳章

我都有個 friend 結婚幾年, 三次小產, 剛剛上個月終於生左個健康既bb, 佢好積極甘話, 會再生多個..所以大家都唔好放棄, 之前無左, 可能未係時候, 到適當時, bb 就會到來, 無人知bb 幾時到來, 所以依家好好調理身子, 為等待bb再來而做好準備! 大家一齊加油啦!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.