跳至

首頁

尾頁

複式洋房

兩個月前,呀B夜晚都有間唔中喊幾聲,但係都好快收聲。
近呢兩個月,呀B晚晚喊,仲要係尖叫個隻,喊到好鬼慘,要好長時間先平靜到。最長差不多要兩個鐘先訓番....但日頭又好地地。
你地呀B有冇咁,有冇好方法教教我....
問過D朋友,佢地話[url=http://adex.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?bannerid=1353]BB

[/url]

夜晚喊下都正常。但係佢咁喊法又好影響到我地(仲有D鄰居)。仲有我覺得呀B好似係呢兩個月先係咁

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

D老人家話....BB日頭玩得勁...夜晚會發惡夢...會唔會因為咁..
我呀b都試過...拜年個時有好多小朋友黎玩...佢好開心一齊跑黎跑去..玩到癲曬....夜晚突然
喊得好勁...唔知係咪真係發惡夢呢

別墅

我個女近排都係咁,俾水佢飲話「唔係」,氹佢瞓又瞓唔著抱好耐都仲係眼光光, 又唔係濕片, 最後發現原來係要飲返夜奶, 即使只係100ML, 飲完即瞓!
1-11w -3.18kgs     23-28w +2.6kgs   
11-16w +0.4kg      28-31w +2.3kgs     
16-20w +0.4kg      31-32w - 1kg
20-23w +1.9kgs    (16.72 - 9 lbs = +7.72 lbs)
***bb 28w 1.228kgs (2.701 lbs)***
***bb 31w 1.635kgs (3.597 lbs)***
***bb 32w 1.700kgs (3.740 lbs)***
***bb 32.3w 1.89kgs (born)***

首頁

尾頁

跳至