意見反饋
義工
跳至
[2011年] bb 開始lam手指,唔知你地個b有冇呢?

大宅

國民生產總值:2858

畀面勳章

唔比佢lam定點?但手好多細菌,佢又成日(找)人地d3,手指喇同手掌好多垃圾..應該點樣處理呢?

王國熱話
ivf 14/1放day 5雪胎
深圳IVF
就黎想死
有無jm ivf1月尾放胎?入黎互相支持下,交...

大宅

國民生產總值:1918

我個B都lam啦~~ lam lam下,而加成個拳頭放入口啜,啜都有聲tim。睇書話,bb會用口黎探索身邊既事物喎~~ 所以唔好阻止佢,重要係個件物件干淨就可以喇~~

別墅

國民生產總值:831

我亞囡開始lam自己隻手,攪到我要向奶咀投降~哈哈

大宅

國民生產總值:1918

我個B都lam啦~~ lam lam下,而加成個拳頭放入口啜,啜都有聲tim。睇書話,bb會用口黎探索身邊既事物喎~~ 所以唔好阻止佢,重要係個件物件干淨就可以喇~~

男爵府

國民生產總值:8084

我bb一出世已經食手指,仲要係成排手放入口

大宅

國民生產總值:2573

畀面勳章

我個仔仲未好控制到自己隻手,有時好肚餓果陣對手郁來郁去咁岩郁到去個咀就會成個拳頭放入口

大宅

國民生產總值:1211

龐個女未滿月已經lam 到dap dap聲。由其是肚餓果陣。依家帶住手套都lam ga

男爵府

國民生產總值:7539

我仔又係成日想食手,又鍾意搞面同捽/插眼,夜晚有時要同佢帶返手套訓,但佢連手套都照食,再食手會考慮塞奶咀俾佢。

珍珠宮

國民生產總值:37165

我個囡囡都好鍾意食手手,食到有聲,成日兩隻手手放晒入囗,而家叻少少控制手仔好少少,有時只放手指公入口食,有日朝早仲比佢食手聲曹醒,見到會阻止吓,不過佢而家個咀最sensitive乜都會放入口explore

大宅

國民生產總值:3791

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我個仔都系呀...訓醒就lam手指﹐臨訓前都要lam下手指至訓著...好無奈....

大宅

國民生產總值:1051

我個仔都開始啜水指瞓覺...我會幫佢整開 ~

子爵府

國民生產總值:11971

我果個都有LAM呀,但大部份時間都帶住手套既,
佢LAM手套囉,D人話LAM手指唔好架

大宅

國民生產總值:2260

我呀b一出世訓喺我隔離準備出產房時已經食手喇,e院嘅姐姐幫佢收番隻手入包住嘅毛巾度。佢而家都成日食手(好似隻貓咁),又鍾意lam枕頭,我盡量俾佢著d手袖長d嘅衫or帶手套。

洋房

國民生產總值:85

我個仔, 連食奶都要食手指, 有時仲要推開支奶食手指...
我就等佢食完手指先喂啦, 佢又咸.. 佢一定要一路食奶, 一路手指

大宅

國民生產總值:1527

我個囝又冇lam手指wor...

大宅

國民生產總值:3562

我個女未係好控制到自己對手啊, 有時食食下隻手會係個口度彈番出黎, 之後食唔到係度喊, 我會幫佢一把放番個拳頭入口lo~

我個b通常都係食奶之前會食一陣手, 訓時就要食奶嘴ka~

大宅

國民生產總值:1139

啜手指都好正常, 我阿B都有啜, 不過有時佢發脾氣會抓自己塊面, 成日抓損, 依家會幫佢戴手套...佢連手套都唔放過~

大宅

國民生產總值:1083

我個仔都係開始啜手指,仲成日係到抓塊面同眼損曬
如果穿長就衫,我就比佢做大戲"fit"水就唔用手套
姑娘話唔 好用手套比佢活動下d手

大宅

大宅

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.