意見反饋
義工

心聲留言 今日: 30|主題: 15974

有沒媽咪發覺自己系屋企各色衰過工人呀!

侯爵府

國民生產總值:22976

(一)沒年假!
(二)由朝做到晚!
(三)病左都沒得休息!
(四)c6永遠唔會幚手做家務,等......等.

重知結婚果時麥都話唔識咪唔冼做羅,唉!

mrshoho  Agree!!!  but my C6 would help me during weekend... but still no holiday!  發表於 11-4-23 21:54

王國熱話
割完又有乳房纖維瘤!點算啊!仲諗住下...
想搵個醫治纖維瘤同生BB嘅中醫,有冇好介...
乳房抽針會痛幾耐?
{急}乳房抽針一問

禁止訪問

國民生產總值:56362

畀面勳章

子爵府

國民生產總值:13489

2019勳章

極度同意,早知話乜都唔識... 不過呢招一早俾我老公出咗...
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

侯爵府

國民生產總值:22976

回覆 Kuri 的帖子

我C6都系!仔仔都同C6一樣;識都話唔識.

子爵府

國民生產總值:10293

好媽媽勳章 醒目開學勳章

I was like that after giving birth of my son

★★★★

禁止訪問

國民生產總值:45

侯爵府

國民生產總值:24742

2019勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

慘過做工人啦
我的生命由我主宰.

子爵府

國民生產總值:11392

2019勳章

咁做得全職MAMI 都預咗, 但我好D, 老公都會幫手做嘢, 咁我全日對住BB, 有D嘢佢唔知點做都係正常, 佢會幫手佢做到的嘢。我都覺得OK!!

朗朗咪咪  妳已經好幸福!我c6識都唔會做!  發表於 11-4-17 00:35
Nancy20090615  唔只 ok 喎咁.  發表於 11-4-17 00:19

公爵府

國民生產總值:26356

畀面勳章 環保接龍勳章

Share workload!!
My husband will help me to vacuum, wash dishes after meal, let him take some responsibility.
If he doesn't want to help, ask him to take care baby!!
Due to both of us need to work!!

男爵府

國民生產總值:6167

2019勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

waiyuktsoi 發表於 11-4-16 17:56
慘過做工人啦

X2

子爵府

國民生產總值:11582

畀面勳章 環保接龍勳章

通常C6 都唔會主動理BB, 都係要我

禁止訪問

國民生產總值:2472

禁止訪問

國民生產總值:10980

複式洋房

國民生產總值:252

多0的同老公溝通, 令佢知道你都好辛苦, 互相朋體諒.
[em:22:今天想同阿B 出街, 但係陰陰天tim..

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.