論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

我工人大約7月尾完約唔做, 要買機票俾佢返印尼泗水 請問那裡有平機票賣? 謝謝~
:-D :-D

大宅

回覆 chanelho2001 的帖子

http://www.ticket.com.hk

男爵府

好媽媽勳章

我工人8月尾完約唔做, 我買8月6號機票俾佢返印尼泗水
Garuda Airline
HK-->Jakarta--> Surabaya $2400

男爵府

美和 Tel:2865-5666
我幫工人訂左機票 10/5-23/5 去泗水 , $3150 !!坐國泰機!

男爵府

my helper just leave.
$1840 Royal Bunei.
Happy Travel 2117 0162

伯爵府

chanhiushan 發表於 11-4-12 14:33
美和 Tel:2865-5666
我幫工人訂左機票 10/5-23/5 去泗水 , $3150 !!坐國泰機!

is that 2 way ticket? incl tax and fuel surcharge? direct line? if so, it's VERY CHEAP!

大宅

回覆 c-wong 的帖子

Try this

http://www.zuji.com.hk

http://www.hkst.com

男爵府

我都問過呢間 Happy Travel 2117 0162 , 都係 $3,150 喎 (來回機票) , 點解我唔搵呢間, 因為如果工人有事, 要改日子, 額外比 $250 !!
所以我搵 美和!!

伯爵府

i just bought a ticket direct flight to Sarabuya by Garuda airline $4000 incl tax and fuel surcharge tim ah! how come more expensive than CX! she will leave on 1 May for 3 mths...maybe because her ticket is for 3 mths so more expensive than the 1 mth ticket.

男爵府

回覆 c-wong 的帖子

係直航!! 包哂稅 !
如果淨買單程機票,我唔知咩價, 不如, 你打電話問下啦!

男爵府

好媽媽勳章

Thanks all ~

男爵府

好媽媽勳章

haha, 今日訂了7月27日, $1600.00 . HK -> Burnei -> Suyabaya

cosechan  邊間?  發表於 11-4-15 13:33

大宅

我之前搵agent 問.......及自己用開的travel agent 問...
最後都係 問開的 travel agent....平好多

27715151 judy 您打去格下價吧...

伯爵府

回覆 chanhiushan 的帖子

i called and they quoted me 3580 yesterday!

i understand why mine is more expensive as it open for 3-6 mths instead of 2 mths.

禁止訪問

別墅

你訂左邊間呀, 可唔可以比個contact 我呀? Thanks.

洋房

回覆 chanhiushan 的帖子

上國泰網訂都係3280...有得look card 又有asia miles......唔著數

大宅

的地城市 : SURABAYA 泗水 (SUB)
航空公司 : Malaysia Airlines 馬來西亞航空 (MH)
航班 : 去程:任何航班
回程:任何航班
成人票價 $1850
(價錢不包括任何稅項)
機票類別 來回 8月28-9月10日
呢個價得唔得 ?

男爵府

請問如果我個工人番0係香港簽新僱主,
咁我要俾幾錢佢呢?

大宅

$1600 is ONE WAY ??

首頁

尾頁

跳至