烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問BB幾大先可以飲益力多?

我個女巳11個月大,但係經常便秘,2日先有1次,今日仲損咗有血,檐心死我,想試吓益力多,唔知有冇家長比BB試過.

複式洋房

Re: 請問BB幾大先可以飲益力多?

我有wor, 8個月已經少少咁俾佢飲, 依家都係11個月, 係咁易俾少少佢飲, 每次加少少, 最多唔多過1/3 支, 不過我個囡受得, 無乜肚痾, 仲好鐘意飲tim

大宅

ivycat1618
通常bb便秘是奶粉問題or飲得太小水 ?-(

子爵府

我成三歲至比佢飲架,你可以比多d水佢飲,比多d菜佢食或者買d新鮮西梅,榨汁溝水比佢飲睇下得唔得∼

[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

禁止訪問

別墅

better give her banana, equally good. For bb, you can squash the banana for easy feeding.

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

EVA222 寫道:
活乳酸菌離開冷凍室就消失,益力太甜兼惹痰,嬰兒乳酪有益得多

真係好惹痰,阿b飲左都會咳!我都係比乳酪阿b食

首頁

尾頁

跳至