自由報料

跳至

首頁
45678...16

尾頁

大宅

Re: * 「香港迪士尼」樂園全攻略*

我開幕日去呀, 到時一定好多人, 我都擔心細b呀, 好彩話有熱水, 唔係點開奶
該用戶已被刪除

別墅

I am thinking if I should bring my own BB car or rent their bb car. Mine is a small compact combi, I think their car should be bigger with more space to hold things. Can anyone give some suggestions? My bb is 1 year old. Thanks!
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

洋房

thanks!

大宅

我打去問過, 佢地會check架, 要有出生證明, 冇帶就要去想辦法, 因我個女8月生日, 我都冇得博呀 :cry:

yy&bb 寫道:

我係你我會摶一摶囉, 3歲幾如果生得唔係好大隻應該無乜問題的!

[quote]
NOKNOKCHUNGCHUNG 寫道:
想問下大家如果我得四張門票,有三個大人和兩個小童入場(一個是三歲幾),你估得唔得呢?入場時會否check得很嚴? 因為我想帶埋我姨甥女去,她有三歲幾. 唔該晒!
[/quote]

洋房

我8.23日帶左阿女去玩,
佢3歲半有105cm高,入場時冇check到,
輕易過關.

tungtungma814 寫道:
我打去問過, 佢地會check架, 要有出生證明, 冇帶就要去想辦法, 因我個女8月生日, 我都冇得博呀 :cry:

[quote]
yy&bb 寫道:

我係你我會摶一摶囉, 3歲幾如果生得唔係好大隻應該無乜問題的!

[quote]
NOKNOKCHUNGCHUNG 寫道:
想問下大家如果我得四張門票,有三個大人和兩個小童入場(一個是三歲幾),你估得唔得呢?入場時會否check得很嚴? 因為我想帶埋我姨甥女去,她有三歲幾. 唔該晒!
[/quote][/quote]

大宅

我欠一張4/9的門券,如大家有出讓請pm我,真係唔該晒!!!
Pretty Princess Petite Prince

洋房

yiuyiu_mama,

我公司每個員工得2張飛, 我個囝3.5歲都係105cm高, 我都想博下入場! 想問下你有無抱起你女女入場呀? 定係佢自己行入去? 唔該晒!

我8.23日帶左阿女去玩,
輕易過關.

洋房

睛天公仔,
我係拖囡囡行入去,門囗D staff 好nice,
仲撩我個女玩.

睛天公仔 寫道:
yiuyiu_mama,

我公司每個員工得2張飛, 我個囝3.5歲都係105cm高, 我都想博下入場! 想問下你有無抱起你女女入場呀? 定係佢自己行入去? 唔該晒!

[quote]我8.23日帶左阿女去玩,
輕易過關.
[/quote]

禁止訪問

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

佢地多數都唔會check的,我朋友話最好就抱住入場,因為睇起上黎會細個D,而且入場卷亦無寫明要帶出生証明
My Two Princess

大宅

bb2 寫道:
Space mountain係有高度限制架.......不過唔係好記得.....!

120CM

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個細囡都要博大霧,冇計唔夠票,我呀媽又去喎!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

very informative, tks.
~~

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 「香港迪士尼」樂園全攻略

Thank you
愛 我 就 別 傷 害 我
該用戶已被刪除

複式洋房

預訂酒店餐廳: 3510-6000
預訂園內餐廳: 3510-3388
我已訂了10月的酒店buffet
disneyland hotel (with characters):
早餐: $198 (大) $100 (小-3至9歲)
午餐: $298, $135
晚餐: $398, $180
hollywood hotel的米奇廚師餐廳:
晚餐: $298, $149 (我只問了晚餐)

我打3510-3388打極無人聽, 最後book hotel dinner buffet時問個哥哥, 佢話佢地都可以book到園內餐廳, 因我今個sat試玩, 想book園內character breakfast, 但佢話無得book, 餐廳有供應早餐, 但會10am園開先至開, 唔會9am有得食, 其他餐廳都要當日入園自己去book, 在9月12日正式開幕先至有9am character breakfast, 不過都係酒店住客優先訂座, 不過依家未可以公開訂座.

justjust 寫道:
想請問[size=medium]有冇人訂過入面廣場餐廳既自助早餐呢﹖可否提供資料﹐如訂座電話﹐價錢等

我查過DISNEY 網址﹐找唔到餐廳資料。

MANY THANKS.

BTW, the min. height requirement for Space Mountain should be 102 cm.
該用戶已被刪除

首頁
45678...16

尾頁

跳至