懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

做個小統計:妳會揀順產/開刀??

第一胎因為個衰仔曳曳唔調頭, 所以被逼開刀! 我就覺得開刀後, 傷口比我預期中痛, 疤痕又樣衰, 而且自己進補唔到!

所以想請問妳地又會揀開刀或順產生BB呢???

禁止訪問

Re: 做個小統計:妳會揀順產/開刀??

大宅

no choice!!!開刀!

子爵府

可以的話順產

大宅

順產

大宅

順產............

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

順產好, 兩個月身體已經完全正常

洋房

請問順產媽咪:
順產後, 傷口痛嗎??

因我第一胎開刀生(我已經是私家醫生接生), 傷口真係超級痛, 尤其麻醉藥過後, 簡直不能接受! :-( :-( :-(

大宅

順產岩岩生完幾日咪痛囉...跟住好快唔痛架啦.....係聯針位痛咋........同埋順產真係快d復原架.....

別墅

我會揀順產...

大宅

I think 開刀 ok wor.... I chose 開刀 for my son, cuz I can't bear the long-lasting (unknown and unexpected how long) pain. So far so good.

洋房

順產

水晶宮

有時聽有d人講開刀唔係咁痛,有d人又會覺得超痛.. ?-(
我都唔知點選擇好..

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

順產
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

洋房

emilylam 寫道:
有時聽有d人講開刀唔係咁痛,有d人又會覺得超痛.. ?-(
我都唔知點選擇好..

我咪就係開刀之一囉! 我就覺得超痛! 有咩理由會唔痛? 成個刀切既傷口!

唔知有邊個媽咪又試過開刀, 又試過順產, 可以分享下呢?

複式洋房

順產

大宅

順產

別墅

環保接龍勳章

一定順產.
我第一胎都係順產既,
就算連針既傷口都唔係好痛啫,
我住醫院時都係食左一兩次止痛藥都冇食咯.
之後返屋企沖涼時,傷口既"結"自己甩埋,
又變返好人一個囉.

伯爵府

順產

男爵府

順產~ :-P

首頁

尾頁

跳至