使用意見

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我上傳左,然後响圖片列表見到,選左之後張相响個帖度,但禁回覆時就出唔到相. 其實個FUNCTION係點用架...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

唔可以响回文框upload (嗰個分唇係廢嘅)
一定要upload咗, 再插入

水晶宮

小倩 發表於 11-5-1 17:44
唔可以响回文框upload (嗰個分唇係廢嘅)
一定要upload咗, 再插入

吓,廢嘅咁做乜吖放响樹...

咁即係話點都要UPLOAD上D網上相册,然後加LINK...係咪?

小倩  唔係加link, 同你之前响回文框做嘅一樣, 不過唔係"批量上傳", 係揀"相片圖冊"... 咁就可以"插"㗎啦   發表於 11-5-1 18:12

水晶宮

明喇,些些

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

己通知技術員跟進發表時批量上載圖片及即時加至相冊的問題。

首頁

尾頁

跳至