自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

別墅

佢自己攞嚟衰, 一開始唔老作就唔會咁到咁大, 都可能有人幫佢, 而家欺騙全世界, 唔會有人幫 :;pppp:
其實佢都幾蠢, 講大話前唔用腦諗過, 佢真係當正人哋唔會查, 話人害死佢, 不如話自己死蠢累事

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

呃綜援太差勁

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

仲騙咗唔少人既同情心 :;pppp:

伯爵府

究竟賣雞蛋仔可以EARN 到幾多錢? 當一日EARN 500 , 扣埋休息/ 成本, 可能一個月得萬2,3蚊. 如果只得萬2,3蚊讓活一家五口係有些艱難. 咩都唔做只是拿老綜, 又唔係真係想LAZY成咁. 唔係認同佢講大話的行為, 只是設身處地想吓D草根階層的生活. 當然, 亦可以只怪他: 邊個叫你唔後生去娶老婆, 臨老先娶仲生咁多.

好似大多數食環署拉到的都是阿婆阿伯.....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

:;pppp::;pppp:離曬譜!

首頁

尾頁

跳至