嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

民房

想買迪士尼美語, 有冇人知道點樣可以有discount?

想買一set迪士尼美語, 請問有冇World family既顧問可以幫忙?

另外想問, 有冇媽媽買過番版? 內容足唔足?

另外有冇媽媽係星加坡買左, 係咪同香港一樣? 因為平好多, 所以我想問下買唔買得過?

民房

Re: 想買迪士尼美語, 有冇人知道點樣可以有discount?

我本身買了full set果套,小朋友由1歲用到6歲,而家細女又出世準備留比佢用。我問過我個顧問,佢話星加坡版只得一部份,係當bb用到最後果套programme,即是要到bb大約4歲以後先適用啦。

大宅

Re: 想買迪士尼美語, 有冇人知道點樣可以有discount?

debbysim,

你覺得對你個細女有冇幫助呀 ?

民房

有幫助。因為大女用得好好,但一家要有時問倍佢玩,看DVD和看書。

大宅

no discount :cry:

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章 2016畫展勳章

有無比較過 English Time ($28,800 full set, 仲有24月免息分期), 又好似新d version.
Hazel just turned 2 years old on 26 Nov.

子爵府

audreylee,
I don't think they offer discount. Instead, you can try to ask for more free gifts.

民房

1010,
除左佢地例明既贈品之外, 可以仲有咩free gifts?
如果買$36800, 宜家例明既贈品好似係書架, 會藉12月, 跟著玩系列
可唔可以話我知仲可以叫佢送咩?
thanks

MiuMiu2004,
English Times我都聽過, 請問佢有冇websites可以睇睇, 其實我都會睇埋蒙特利梳

首頁

尾頁

跳至