影視娛樂

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

karkar39 發表於 11-5-14 21:37
ERICK扮哂野,識小小扮代表

佢完全係咩都唔識,諗住聲大大就得喇,返台灣啦!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

醒目開學勳章

Harry 哥哥好野
Harry 哥哥好叻

珍珠宮

醒目開學勳章

MISS左

karkar39  一定要看番MY TV串得好精彩  發表於 11-5-14 21:45

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Harry哥哥講得好啱,節目係鼓勵年輕魔術師,評判係唔應該咁無風度、胡亂踐踏參賽者。

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

個ERICK 我以為佢有幾勁....車...佢個個咁嘅所謂魔術,慳D啦~

karkar39  agree  發表於 11-5-16 07:45

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

聽到佢咁窒佢...真係大快人心....佢今日做表演都要寸個2個女仔...真係不知所謂:;pppp:
前面是絕路~希望在轉角

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Harry哥哥好嘢!

大宅

懶勁咁, 睇佢入信封手都震晒, 唔知佢緊張定係老呢?
幫人從不問回報, 自覺開心快樂便足夠!

禁止訪問

大宅

Harry哥哥好嘢!!!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

畀面勳章

頭先出左去食飯睇吾到Tim,不過我睇左小小預告都覺得好正!

大宅

我想攞焦皮掟佢

karkar39  長毛......哈哈哈  發表於 11-5-14 22:04

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

無品人, 直情教精佢代$落佢袋添啦

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

但係最尾個eric又話人harry哥哥企係個台就死得
好憎佢囉,快D返台灣啦

wincywincy  agree!!  發表於 11-5-16 11:33

男爵府

趕唔切, 淨係聽到Harry話 "呢節目係鼓勵年輕魔術師", 之前係咪仲精彩架

首頁
12345...10

尾頁

跳至