自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 想問梁蘇記D遮好唔好用?約幾多錢?

西九龍有一間呀, 好多款好靚, 不過覺得貴所以無買.
屋企大大話話都有成七/八把遮....有幾把係新的都未用過.
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

珍珠宮

d料好似幾好, 不過同時都好貴.

男爵府

雖然貴D,但佢地話永久保養架喎.

珍珠宮

我奶奶幾年前一買買左3把縮骨遮,佢話成3百蚊~
我果把防UV,不過我覺得幾重...
真係好大風都唔會反ga wo!
同埋我果隻係有個制按開關~

大宅

佢地 d 遮真係好襟用。
而且有咩問題佢地都會幫你整番好。 :-P
ERICBB 寫道:
◇◆◆◇

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

同意﹗

橙花 寫道:
佢地 d 遮真係好襟用。
而且有咩問題佢地都會幫你整番好。 :-P [quote]
ERICBB 寫道:
[/quote]

子爵府

太貴0既遮驚比人偷呀....不如得閒換下款仲好....我仔仔讀0個間playgroup有人偷鞋呀....
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

禁止訪問

大宅

新城市廣場個間已關了,還有邊道有梁蘇記?

大宅

好用,我之前有一把俾人偷左,我都有買番把,因為,好'襟'用,(我之前個把用左成10年,仲要係我媽咪送俾我 :-( )

男爵府

放心買啦
該用戶已被刪除

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

我有兩把防UV、超輕及極好用梁蘇記雨傘。兩把都用了超過六及八年。
以前是放在BB袋出街用,現在放在老公公事包或我手袋上班用。可惜這舊款己沒出了,現在新款的略重。

男爵府

我都有把防UV、超輕o既梁蘇記縮骨遮,果時(約五年前)減價買$100超好用......試過失而復得~

大宅

已搬到沙田中心, 近優之良品

康仔媽咪 寫道:
沙田新城市廣場有間舖, 在2/F, 近商務

我就未用過, D人就話鋼水好,
咁貴既傘我唔會買, 因為一定會唔見左

男爵府

i also have one, bought from west kowloon center, VERY 'come'.

.... and yes, 一世保用!

子爵府

anyone knows any shop in Central?

大宅

我都想買把自動開合的縮骨遮, 但梁蘇記的太大把了, 請問各位有冇好介紹?
您, 是我一個遙遠的夢~~~

子爵府

梁蘇記......唔係已經 光榮結業 咩???

首頁

尾頁

跳至