美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

Reductil 諾美婷減肥藥的新聞

琴日(19/8)既頭條日報中講述,Reductil 諾美婷減肥藥自推出而來,曾導致多人因食此藥引致死亡,其死因多是心臟出現問題,當中的死者有些只有20-30歲的青年人,所以大家要詢問過醫生才作決定,不要胡亂食藥

大宅

Re: Reductil 諾美婷減肥藥的新聞

有D咁既事?邊個國家呀?香港好似未聽過既?唔係衛生署認可架咩?咁恐怖?

大宅

都市日報有報導, 但係話30粒裝, 香港嗰隻係28粒裝。

大宅

30粒裝唔係假既咩?好似正貨係28粒裝!

大宅

我上次買咗1盒食,但食咗2個星期到就冇食,因為個醫生叫我最好空肚食,但我空肚食咗1個咗又就覺得好high,跟住食多1個星期就停咗冇食!

別墅

好似係美國呀∼∼
瑤瑤媽媽 寫道:
有D咁既事?邊個國家呀?香港好似未聽過既?唔係衛生署認可架咩?咁恐怖?

男爵府

民房

我都食過,仲响診所買的,但最後都係受不了副作用放棄了。响診所買雖然貴些,但有個好處食唔到可以退番比佢。但我以後都唔會再食。

首頁

尾頁

跳至