興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想請問download左d擋案在桌面但想刪除佢刪唔到,每次都打出 "無法刪除:有其他人或其它程式正在使用它。請關閉所有可能使用這個擋案的程式後,再試一次" 我已經刪除了所有有關的程式包括program file裡的程式,但都唔得,請高人指教

侯爵府

畀面勳章

try this :

>><<

子爵府

回覆 ChunChun_Daddy 的帖子

唔該晒Chun Chun Daddy, 有個問題係:Program file裡已刪晒個folder只剩低桌個鏟唔走!咁點做好

侯爵府

畀面勳章

回覆 bobo_lam 的帖子
Program file裡已刪晒個folder只剩低桌個鏟唔走!咁點做好

你係uninstall program? 定就貢[] ?{笨不建議做}
正常情況,windows裡 uninstall 應該可以徹底 clear晒果 program 任何野(當然會有時/有d例外)
你試下 run CCleaner >><< ...
再唔係去 registry 度 '整整'佢 (要對電腦有認識至好做呢步 )
gd luck~

子爵府

bobo_lam 發表於 11-5-17 08:40
想請問download左d擋案在桌面但想刪除佢刪唔到,每次都打出 "無法刪除:有其他人或其它程式正在使用它。請關 ...

我建議用 Unlocker 1.9.x 清佢。
記住要 x86 版本。

子爵府

唔該晒!今晚返去試試

子爵府

回覆 pineapple0983 的帖子

用 Unlocker 1.9.已經毀滅左佢唔該晒

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
手機攝影 ... 2 3 4 5 6 .. 9