自由講場

跳至

首頁
34567...18

尾頁

大宅

啟示錄 21:4
神要擦去他們一切的眼淚。不再有死亡,也不再有悲哀、哭號、疼痛,
因為以前的事都過去了。

約翰一書2:25
主所應許我們的就是永生。

詩篇73:26
我的肉體和我的心腸衰殘,但 神是我心裡的力量,又是我的福分,直到永遠。

悅悅已返天家,主必預備了最好的給她,求主大能的手醫治你同家人的傷痛。

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

樓主, 加油!

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Take care!有咩唔開心就上BK傾,主必為你們一家預備。

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

男爵府

看了你的近況, 不禁淚如泉湧。想不到舊年才看過你的blog關於小一事宜, 今天卻....太突然了! 當孩兒出世時, 我相信每對父母都會對自己的孩兒作出承諾, 會盡心盡力照顧及保護他/她。

悅悅明白你們已經盡了力, 好愛她, 好想把她留下, 可是她太可愛了, 天父選了她做天使, 以後她會在天國裡守護著你們。

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

take care

大宅

做父母既, 真係好明白你既感受...希望你們能振作, 悅悅在天堂會守護神著你們, 要好好地活給她看啊! 加油及祝福你們!

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

樓主!悅悅都唔想見到你唔開心架,我信相佢日日都會保祐住您地架!加油呀!
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

亞7,

我係津津媽咪呀, 我地0309生日會見過面,
知道悅悅的情況, 我心都好唔舒服,
我家還有悅悅同津津的合照,
津津叫你要加油呀!

seven_cola  我記得津津同悅悅玩得最多  發表於 11-5-19 21:31

王國長老

王國長老

悅悅媽:

茫茫人海, 有緣相聚, 曾做過妳女兒, 妳同悅悅一定有好深厚緣份, 雖然悅悅離開, 但妳地母女之情係永不磨滅, 美麗既回憶永存在記憶中.

請保重身子!

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

樓主,囡囡只是回到天家,你們遲早都會相見再一起!

希望你振作,你還要照顧小弟弟.

pray for u.

大宅

唯有在她脫離了病魔
一顆心才落下來吧
縱有萬般不捨
但求她不再受苦

保重
優秀的政治家必須是個令別人相信他有誠信的大說謊者。
麥基亞維里

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

BK Milk勳章

加油, 振作...真的很難過. 但女兒會希望你們開心過未來的日子, 她只是去了遠方, 他日必會重逢...而且天父及其他小天使一定會好好照顧她的. 知道嘛.

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sorry.我睇佐,忍唔住.
take care.

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

振作, 加油. 亦要保重身體.

大臣
現在的國民很好招呼...

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

樓主take care...要振作呀...

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

保重呀 ...
pray for you
淡淡的來, 好好的去 ....

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

樓主, 想喊就盡情喊, 有咩都盡情發SIT出黎
最重要唔好屈埋屈埋, 俾個期限自己走出呢個谷底

你一定做得到, 只係需要多D時間, 同埋家人/朋友支持&關心!

雖然旁人唔能夠百份百明瞭你的心情
但凡生離死別應該好多人都經歷過
經驗之談都係 "時間沖淡一切, 只係沖唔淡你對悅悅的愛"

加油

首頁
34567...18

尾頁

跳至