跳至

首頁

尾頁

男爵府

我囡囡開始摟人抱抱了

我囡囡開始摟人抱抱了,
我囡囡已經4個月多, 開始天天食手指,
搞到成個口都係口水, 真係難搞 !!
仲不只... 摟人抱抱.. 唔抱抱, 就大聲喊 !!

妳們的bb有沒有我囡囡這樣惡死呀 !!
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

民房

Re: 我囡囡開始摟人抱抱了

我囡囡摟抱不多,食手指好勁,左手手指公,右手拳頭,比佢食奶咀不食係都要食手。我都無佢乎!

男爵府

我個女都會摟抱ga, 仲要我們行tim!!
有時佢都想食手指, 比佢食奶咀都"pu"返出來. 不過我會立即再比佢, 不比仍食手指.

複式洋房

我個囡都有摟人抱呀, 若然無人在佢視線範圍內, 佢就會大聲嘈之巴閉, 好古惑咁, 但我都好開心佢有咁既反應, 證明佢慢慢build up緊d 意識, 係好事喎~

大宅

亞b都摟抱架,放低唔理佢,好快喊架,仲要人行住抱,早晚都摟架.
[Hello!I am Hei Hei!:-D [url=http://lilypie.com小寶寶希希

洋房

我個囡都係呀~
akarisobb 寫道:
亞b都摟抱架,放低唔理佢,好快喊架,仲要人行住抱,早晚都摟架.

男爵府

我個女在見到人會易d喊ga! 冇人時會望住個門口等人來, 好聰明的.

男爵府

cpcog ,

o華..妳囡囡錦醒目呀..!!
晴晴的網頁

大宅

我個囝就好少扭抱..扭玩就試得多...同埋扭訓,,嘿嘿

複式洋房

我姑奶日頭成日見到我個仔同工人, 佢話仔仔勁扭抱, 成日要抱, 但係夜晚我返屋企都有抱下佢, 亦都有放低佢o係搖搖椅度同佢玩, 都ok喎, 我覺得唔算特別扭抱丫, 唔知日頭係咪個工人成日抱住佢抱得多呢?

男爵府

Thanks! 我媽咪都話佢"古滑" 啊.

mankok 寫道:
cpcog ,

o華..妳囡囡錦醒目呀..!!

男爵府

cpcog,

係呀...我都覺得我囡囡都古古滑滑...哈...
晴晴的網頁

男爵府

aiya, I have a headache too, my daughter now starts to 扭抱, 扭玩 and 扭訓, my maid is carrying her to quiet her down too much during the day.

男爵府

bb細細個就諗方法扭計了. haha

大宅

我bb都係成日要人抱, 放低落床玩一陣就又喊, 要人抱, 不過佢開始認人, 只可以比工人,爸爸同我抱, 其他人抱佢好快喊.

男爵府

I don't know my girl starts to 認人 or not. She would smile to everyone.

男爵府

VENFA,

錦...陌生人都唔可以抱抱囉..
婆婆抱...得唔得呢 !!
....
VENFA 寫道:
我bb都係成日要人抱, 放低落床玩一陣就又喊, 要人抱, 不過佢開始認人, 只可以比工人,爸爸同我抱, 其他人抱佢好快喊.
晴晴的網頁

大宅

唔得呀, 試過幾次婆婆工人抱住bb, 跟住交比婆婆抱, 一轉人就喊, 跟住比番工人又唔喊. 我地唯有講話bb錫住婆婆, 唔想婆婆抱bb咁辛苦囉!

男爵府

錦妳要...習慣一下bb多些接觸多些人,
唔係的話...到時..就扭計...了,

bb開始認人...注意一下..
VENFA 寫道:
唔得呀, 試過幾次婆婆工人抱住bb, 跟住交比婆婆抱, 一轉人就喊, 跟住比番工人又唔喊. 我地唯有講話bb錫住婆婆, 唔想婆婆抱bb咁辛苦囉!
晴晴的網頁

別墅

我bb扭玩多過扭抱家,如果有人同佢玩佢都可以訓係度,但係如果無人同佢玩,佢就會依嘩鬼叫,引人注意,所以每晚我哋食飯時佢都瓜瓜叫,好爛玩﹗

首頁

尾頁

跳至