自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 你地係o羊醫院出世o架?

好B 寫道:
我呀媽話徐咗我大家姐, 幾個都喺"元朗醫局"出世喎! 係咪即係賽馬會入面個D產房呀

[quote]
峰仔媽咪 寫道:
我係荃灣的德貞留產所出世ga!

唔知可唔可以check到自己出生時間呢 ???

你呀媽冇話你知你幾點出世嫁咩?[/quote]

我都係係"元朗醫局"出世, 阿女就係屯門醫院。
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

廣華醫院

男爵府

贊育

伯爵府

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

養和

大宅

港安

複式洋房

屯門呀[img align=left]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/19text/A10-024.gif[/img]

禁止訪問

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

贊育

洋房

廣华
該用戶已被刪除

大宅

廣華

大宅

聯合
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

大宅

我係廣華, 囡囡係法國

別墅

好媽媽勳章

你會唔會同我同年添呀?

我仲有個"藍色生死戀"既經驗, 就係我同第二個BB交換左番屋企.
好彩有手鐲, 見佢我唔係佢個女先帶我番醫院換番咋.
如果唔係今日既我可能唔係親生父母所生嫁...

venusma 寫道:
[quote]
白雪姬 寫道:
我都係寶血呀...呢間比較冷門呀.

[quote]
venusma 寫道:
寶血醫院
[/quote]
係呀,真係比較冷門,估唔到係bk都有人同我一間
本來生亞囡既時候想去返寶血生
打電話去問先知佢冇做婦產科喇 [/quote]
[img align=left]http://mydeskcity.com/QTZY/GIF/7caicg/7caicg002.gif[/img]

侯爵府

快樂小天使 寫道:
"拿把掃"

哈哈,我都係

男爵府

贊育醫院

複式洋房

禁o岩............ 我又係wow 不過多你幾年
haileymama 寫道:
廿幾年前既廣華!

複式洋房

禁o岩............. 我都係呀 不過多你幾年
haileymama 寫道:
廿幾年前既廣華!

別墅

引文:
maggie0043寫道:

我係瑪嘉烈出世 ~~
--------------------------------------------------------
我都係呀,係咪8幾年呀﹖

別墅

SORRY!部腦hand hand地,咁多咗﹗

首頁

尾頁

跳至
熱門主題