使用意見

跳至

首頁
12345...19

尾頁

男爵府

等我又試下先

2011年3月5日
Monday, 2011

大宅

畀面勳章 陪月勳章

testing!

大宅

畀面勳章 陪月勳章

I got! It's just press a button & connect with the album only!

I was fool for years!

Thank you vey much for ALL TEACHERS!!!!!

子爵府

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Testing!

子爵府

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Tks! I know how to post photo la...

大宅

點解上載唔到相既~成日上傳中~請稍候既~冇反應=.=

大宅

回覆 bk_admin 的帖子

請問點樣會在出帖子時, 大字題目上出現'圖片附件'的公仔.

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

包包面 發表於 12-4-3 12:18

請問點樣會在出帖子時, 大字題目上出現'圖片附件'的公仔. ...
以apps發表新主題同時上傳圖片,標題便會出現的圖示。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

http://www.baby-kingdom.com/home ... um&picid=251130

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

伯爵府

激死我啦! 試極都唔得.

伯爵府

回覆 wiiabcd 的帖子

伯爵府

伯爵府

http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=787753&do=album&picid=251150&goto=down#pic_block

伯爵府

大宅

ferrarichoi 發表於 12-3-16 00:07
點解上載唔到相既~成日上傳中~請稍候既~冇反應=.=

我都系吖~點解呀??

大宅

回覆 vicki-so 的帖子

可能個file大~上載就會冇反應~你要用手機影~唔好用相機~
我依家upload到喇~

大宅

用手機影吖~等我試下先!THX~~

大宅

請問y我按左"添加圖片鍵"後, 彈出的視窗冇晒抬頭顯示, 即冇左"網絡圖片/相冊圖片/...", 只叫我"請輸入圖片地址", 咁我點加相冊d相到版面俾人睇呀?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

MAYANGUSPO 發表於 12-5-2 11:23

請問y我按左"添加圖片鍵"後, 彈出的視窗冇晒抬頭顯示, 即冇左"網絡圖片/相冊圖片/.. ...
您是指當您回覆時按上方的「添加圖片」鍵,未能顯示如下圖的選項框嗎?

如是,請問您使用哪個版本的瀏覽器?

MAYANGUSPO  係呀, 直成冇左呢個選項框呀, 但係邊樹會check到用梗ie幾呢? ^^  發表於 12-5-3 11:45

首頁
12345...19

尾頁

跳至