使用意見

跳至

首頁
56789...19

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

yoffee 發表於 13-2-28 11:53
想問我個相簿有d相之前upload左用o係個post度, 之後就話我唔夠空間就upload唔到相, 我delet左d相, 個空間容 ...

這是由於討論區本身存在的錯誤,數據為超出使用的用量。

正確查看用戶已使用空間的方法請參閱以下指示(圖片為例子)。

1. 請按網頁版左上方的帳戶名字(或按右上方的「我的中心」),跳轉新頁面後按「個人資料」(在我的中心首頁按「訪問我的空間」)。

在個人資料主頁下方便可以看到正確的已用空間。

您所處於的用戶組,空間上限為40MB,您已用畢所有空間,請刪除部份圖片,直至空間少於40MB後才能夠上傳新的圖片。

禁止訪問

畀面勳章

大宅

Hello

唔知點解最近我都上傳唔到相片上嚟呀,電話同屋企電腦都唔得,以前都冇問題架﹗
而家個問題係我按左"上傳圖片"之後,跟本冇"choose file"俾我按,所以我完全唔可以(冇途徑)選擇相片,出了甚麼問題?點算呀?謝謝答覆!

大宅

請問上傳相片,請輸入圖片地扯,如果相片在桌面...點輸入???

國務專員  請先上傳圖片到網上相冊。謝謝!  發表於 13-4-11 09:31

大宅

test好奇怪~貼這這裡就貼到相?
貼自由~狗仔粥就貼唔到?

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

一一朱 發表於 13-4-7 15:58
test好奇怪~貼這這裡就貼到相?
貼自由~狗仔粥就貼唔到?
似呀...似呀...似我兒時食過嘅狗仔粥

男爵府

Testing

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

試下先

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆 丫雅 的帖子

好野~~~ 得左啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

帖子顯示唔到相片

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

hohoho2013 發表於 13-4-19 10:32
帖子顯示唔到相片
請問您是以哪個方式貼圖?圖片原來的位置在哪?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆 國務專員 的帖子

相冊

珍珠宮

testing~~

要在相冊內將相片複製,然後貼上至可以貼圖

請問用乜o野方法將相片放大

管理員

hohoho2013 發表於 13-4-19 10:38
回覆 國務專員 的帖子

相冊
已通知技術員跟進,如目前仍未能成功上傳至親子王國相冊,有需要的話可先使用其他網上相冊。

使用意見貼圖教學精華帖:在內容加入圖片

謝謝!

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

想上傳facebook d相應該點做,用iPad3經app上Facebook 唔見有綱址 bor?

禁止訪問

禁止訪問

首頁
56789...19

尾頁

跳至