使用意見

跳至

首頁
45678...19

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

joyce327 發表於 12-10-21 21:47
想問下如果回覆人時加了相片, 但之後又想取消可以嗎?
如是使用親子王國或其他網上相冊是可以的,只要按「編輯」並將圖片連結刪除便可以了,惟使用apps上傳圖片,用戶不能自行刪除,只有管理員及超級版主才可處理。

男爵府

回覆:國務專員 的帖子

大宅

testing

禁止訪問

趣教勳章 叻叻勳章

禁止訪問

趣教勳章 叻叻勳章

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

用iphone上.....想問點樣可以del左d相去呀??整極都唔得既....

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

亞b 發表於 12-11-19 00:06
用iphone上.....想問點樣可以del左d相去呀??整極都唔得既....
如欲刪除以apps上傳的圖片,請通知管理員或版主代為刪除。

禁止訪問

大宅

我的空間容量滿了上傳不到新相,已移除30張相但空間容量沒增多怎麼辦

管理員

super~mama 發表於 12-11-28 15:54
我的空間容量滿了上傳不到新相,已移除30張相但空間容量沒增多怎麼辦 ...
由於您已用畢所有上傳空間(複式洋房用戶組空間用量為30MB,每次升級後會增加空間用量),因此須刪除不必要的圖片,才可再次上傳圖片至親子王國相冊。

如用戶未能刪除圖片,我們建議用戶使用其他網上相冊存放所需圖片。謝謝!

公爵府

好媽媽勳章

網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

大宅

唔知點解上傳唔到相,一係就話上傳失敗,一係就話上傳中,請等待。但等了好耐都無反應,它話我容量還有70幾M.

大宅

何解我都上傳唔好相?我相冊空空如也都上傳唔到?

男爵府

me 2, cannot upload

大宅

點解我上傳d相, 全部都調轉晒, 打橫左o既
可以點樣整返好佢呀??
pls help , thanks~

國務專員  會通知程式開發員跟進。謝謝!  發表於 13-1-9 12:57

別墅

回覆:相冊使用教學(包括上載圖片及添加圖片在帖子內)

Test

大宅

複雜啊!

大宅

hashtag影視迷勳章 畀面勳章

I was able to do so a few days but suddenly I can't! Every time I was told the upload (to my BK album) was UNSUCCESSFUL! Please help!!

國務專員  技術員已在處理中。謝謝通知!  發表於 13-1-28 09:57

複式洋房

Me too.
唔知點解上傳唔到相,一係就話上傳失敗,一係就話上傳中,請等待。但等了好耐都無反應.

國務專員  技術員已在處理中。謝謝通知!  發表於 13-1-28 09:57

大宅

hashtag影視迷勳章 畀面勳章

現在已ok了,謝謝!但打直的相片仍然是打横顯示。即使我個別rotate了,再click入去時又再次打横! Pls help!!

首頁
45678...19

尾頁

跳至