自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位對九倉寬頻+電話 (1+1)有咩意見?

最近身受其害,幾日都冇電話用。

大宅

Re: 各位對九倉寬頻+電話 (1+1)有咩意見?

我家之前也是用九倉寬頻差都無論,一用第一個星期可止無電話用,有電話用時也會自動cut 線,打電話投訴左幾次.佢地有record,而我自己又抄低record no..之後要求取消合約.再跟手去消費者委員會投訴, 而家轉返去pccw.

侯爵府

我一早已經將九倉black list, 早幾日佢地打黎sales idd, 我問佢邊間公司, 佢話九倉, 我話你們吾駛再打黎我屋企, 再打黎都只會比我鬧, 我呢一世都吾會再用九倉的services, 除非姓吳的甘把炮, 收購晒全港的電訊商, 吾則我呢一世都吾會再用九倉的services.

男爵府

HELLO CREAM,
我屋企又係用九倉的數碼電話, 又係經常突然無電話用(全日)或者CUT線, 叫過佢地所謂的師傳上來CHECK 完都係咁, 于是打電話去投訴並要求取消合約, 但佢地竟然要我賠償大概$500的違約金, 我梗係唔想比啦, 因為係佢地服務有問題, 唔係我專登去terminate contract 的, 所以想請問你之前有冇同佢地簽合約? 因為我今年2月先簽

首頁

尾頁

跳至