懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有冇媽咪最近係東區e院生完bb

我想請問現時東區e院產後病房情況,
同埋e+bb係唔係要全天候跟身,
定係好似早幾年咁過左探病時間,
就要將bb推返入bb房。

侯爵府

2024年龍年勳章

Re: 請問有冇媽咪最近係東區e院生完bb

我7月生完 我因為唔餵人奶就要我住產前房 因為full得好緊要 而家就唔知la

侯爵府

2024年龍年勳章

你可以去媽咪會所2005年8月份到睇吓 有好多媽咪係東區生架 你可問吓

別墅

my-baby 寫道:
你可以去媽咪會所2005年8月份到睇吓 有好多媽咪係東區生架 你可問吓

my-baby

好呀唔該哂你。

侯爵府

2024年龍年勳章

yoey 寫道:
[quote]
my-baby 寫道:

my-baby

好呀唔該哂你。[/quote]
no thx

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

朝頭早,如果BB餵人奶,就要自己睇時間餵BB,如果食奶粉就夠鐘就會派奶奶,BB可以跟住自己。到夜晚(after9)就要將BB放入BB房,到夠鐘就有人叫醒你起身餵奶,餵完奶就要推番入去!

別墅

haileymama

如果餵人奶係咪都係係bb房到餵,
定係都要推出房外餵,Thx

大宅

初時會係bb房餵,
到佢地認為你識餵,
就會叫你返床餵.

首頁

尾頁