跳至

首頁

尾頁

大宅

我想買游水片片, 是否所有WATSON都有得賣呢?

如題, 我好似聽過有D媽媽話WATSON有得賣, 係唔係每間都有呀? 我急用呀~

別墅

Re: 我想買游水片片, 是否所有WATSON都有得賣呢?

no no, bb係3個月時(游過1次水),我之前找過, 好多都無.
最齊全係玩具x城, 或mother care,
雖有碼分,不過的size好大, 唔係好啱我們bb用, 結果放棄買了. 而家沖涼時係大盆到游.

大宅

我見百佳有喎~~彩雲嗰間 :idea:
我的寶汶囡~~~ :cheeze: 4月11日出世~~~3.655kg,49.7cm 5月12日 ~~~~~4.59kg,55cm 6月13日 ~~~~~5.59kg,60cm 8月15日 ~~~~~6.91kg,65cm 10月17日 ~~~~~7.89kg,68cm 2月9日~~~~~~~9.55kg,75cm

大宅

我去左toysRus買, 明天去泳池SWIM SWIM 呀, 不過好大SIZE, S 碼都由16磅起, 我估呀囝著咗都鬆鬆地

男爵府

妳可以...問下供應商, 有否游水片片供應,
有的話可以係邊到有得買呢 !!

有詳細資料就可以問得到, okay...!!

Pampers 電話 : 2583 3583
Huggies健力氏 電話 : 2333 3543
AhMic 寫道:
如題, 我好似聽過有D媽媽話WATSON有得賣, 係唔係每間都有呀? 我急用呀~
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

男爵府

我見watson有得買...仲係s碼.... o岩用的...
晴晴的網頁

別墅

Re: 我想買游, 是否所有WATSON都有得賣呢?

我阿仔今都用左游水片(細碼)游水. 佢勁開心!

大宅

Watsons, Mannings, Parkn'Shop, Wellcome, Toysrus﹐ 藥房都有﹗

男爵府

錦去..邊到,,,游水呀 !!
泳池乾淨嗎 ??
晴晴的網頁

民房

請問用游水片同吾用有咩分別?
吾係著泳衣就得啦咩??
第一任媽咪 - 謝西嘉 :oops:

別墅

別墅

游水片濕水後唔會漲實個pat pat, 入面有薄片片, 仔仔尿尿都唔怕.

首頁

尾頁

跳至