自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人之前鍾意睇亞視?

我好掛住林祖輝, 唔知佢去了邊?! 唉! :-( :-( :-( :-(

男爵府

2021勳章 好媽媽勳章

Re: 有無人之前鍾意睇亞視?

而家對亞視d劇集冇乜興趣, 好似睇緊大陸電視台咁, 反而佢d資訊性節目有時幾好睇.

複式洋房

咁你之前有無睇國際刑警, 亞洲英雄?

男爵府

BearBear2000 寫道:
而家對亞視d劇集冇乜興趣, 好似睇緊大陸電視台咁, 反而佢d資訊性節目有時幾好睇.

我都覺得資訊性節目好多時正過無線

大宅

我幾鐘意佢既【包青天】和【我和彊屍有個約會】,其他就麻麻地!
我的女兒叫瑩瑩,2004年6月6日出生。 她是媽媽的洋娃娃;是爸爸眼中的頑皮女; 是麻麻的傻妹豬;也是爺爺的活寶貝! :-D

大宅

亞視我只有追過睇"我和疆屍有個約會"和"縱橫四海"。
[img align=left]http://img.mms.sohu.com/mms/1420/81/14881/p1.gif[/img]

大宅

我只係睇亞視新聞...
講開又講,我睇亞視新聞時發覺佢地講野d聲時大時細,幾次以為
自己電視有問題,但睇無線又無咁既情況喎!
你地睇下有無咁既情況出現

大宅

好媽媽勳章

亞視6點鐘新聞個女主播, 忘記佢個名,
本來外型都幾好, 可是, 唔知佢係咪張椅唔夠高,
成日見到佢在報一段新聞時, 成日周身"York"
非常唔專業, 唔係間唔中一次, 而係成日都係咁,
扣晒分!!! :tongue:

男爵府

2021勳章

本人覺得亞記有創意過無記,
不過就唔識包裝,d場景�前接,硬係差d.
我最欣賞o既係:
消失於地平線(講小數民族的)
我和彊屍有個約會(第1,2集)
尋找他鄉的故事
無記其實最懶搜集資料,”行”到死,
剩係靠包裝....一有大事發生,亞記d料”堅”好多.

男爵府

畀面勳章

之前~危險人物~
而家~衣食住行~同香港真人show....都幾好睇

侯爵府

好媽媽勳章

不嬲都有睇atv 好似之前個套爸爸2邊走 / 美麗傳都ng錯 加油 atv

首頁

尾頁

跳至