跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 翻身

HoWangMami 寫道:
又鐘意雙腳一齊抬高跟住放低,一日做好多次,好似人地做運動咁!

我個囡囡都係一樣,好搞笑

大宅

dorisfung 寫道:
[quote]
又鐘意雙腳一齊抬高跟住放低,一日做好多次,好似人地做運動咁!

我個囡囡都係一樣,好搞笑![/quote]

me too!我個b都好enjoy做呢種運動o架!

大宅

咁我地下次聚會要將佢地放埋一齊做運動,one more two more...
:mrgreen:

子爵府

dorisfung

你囡囡好攪笑呀!

男爵府

好媽媽勳章

dorisfung
我都有諗過 xmas party 個日揾 d 野玩下.... 大家有冇 suggestion? 我有諗過 ..
1. 爸爸換片鬥快
2. 鬥"惡"起個頭耐
你地話好冇 ?

大宅

mchan89,梗係好啦,不過我地要諗多方面既活動,等媽咪因應自己BB既能力參加,因為始終BB唔同日數,發展又有快有慢。

除左你果兩個提議,仲可以有:
1.鬥快轉身
2.雙手拎住玩具鬥耐
3.鬥快笑

仲可以攪選舉:
1.最似爸爸
2.最似媽媽
3.打扮最靚
4.最引人"meet"

男爵府

好媽媽勳章

dorisfung
好喎.. 可以大家投票....
YEAH !!! Very good idea ar !!!

大宅

mchan89,遲d等confirm晒聚會資料,我地再問下其他媽咪意見啦!

突然間諗多個選舉,「最相似BB選舉」,我同你個BB可能有機會入圍。

男爵府

好媽媽勳章

dorisfung
咁如果我同 bb 剃埋頭咪仲似?? 同埋我地要夾埋一齊著衫,
咁仲唔係我地羅 .. hehe

大宅

mchan89,dorisfung,
咁你地個女可以組隊"twins"

男爵府

好媽媽勳章

QutieBaby
咁你都快 d 物色番個 partner 啦

別墅

係唔係好似我呀b 張相咁ar

QutieBaby 寫道:
[quote]
dorisfung 寫道:
[quote]

我個囡囡都係一樣,好搞笑![/quote]

me too!我個b都好enjoy做呢種運動o架![/quote]

大宅

HoWangMami,你個仔一彈去左床頭,我個女就一彈去左床尾,而家都唔敢再放佢響梳化,驚佢一彈彈左落地。

大宅

DoDoMum,就係你呀b 張相咁ar!!我個囡都勁鍾意做呢個execise架!我有個波波吊響度比佢踢,佢踢得好多次,或者第日我個bb同你個bb,再加埋HoWangMami & dorisfung既bb,可以組隊男女混雙足球隊!大家都好腳力嘛

別墅

myrchan & dodomum
預埋我個b,佢都成日做踢腳運動架

大宅

alicesidney,好呀!我地bb第日一齊踢足球!

你個bb幾好哎嘛?肚仔無事啦?我而家都係響屋企湊bb,不過我有奶奶幫下手,無你咁辛苦,努力呀!

子爵府

哈哈我突然間想到,如攪遊戲比bb,可以加多一個,就係"彈遠比賽",睇下邊個雙腳舉起彈得遠d!

大宅

畀面勳章

mchan89:

你囡囡真係好得意呀!之前冇時間上嚟,啱啱先睇到你拍 o個兩個movie,你b囡好犀利,一路翻身一路不停講嘢,真係少d力氣都唔得。

All mami:

上兩個星期惡爺爸爸同long long特訓,囝囝竟然可以「頭岳岳」超過3分鐘,但佢就唔似你囡囡咁不斷講嘢,有興趣可以到西瓜之家睇吓個movie

囝囝宜家鍾意側身瞓,仲好努力學緊轉身;噚晚佢係床仔度突然「伊伊呀呀」,原來巳經反身pa咗係度,將個屁股仔向天,真係攪笑
<b>[size=medium]好開心呀!囝囝今年10歲喇</b>http://www.tickercentral.com/view/2ljc/4.png[/img][/url]

男爵府

好媽媽勳章

wahwa
long long 好勁喎, 岳起個頭仲識對住鏡頭笑, 又可以維持
咁耐, 我個衰豬佢最叻就係喺度叫. 佢轉到身個野都係叫住黎
轉架. 好似哎緊 "沖呀 ..." 咁.

不過佢而家都唔係次次都轉到, 有時佢試轉兩野就唔轉, 懶
到出汁.

大宅

wahwa,
你仔仔好犀利啊!個頭岳得好高啊!仲好似好輕鬆咁,又識笑o添,好成功呀!

首頁

尾頁

跳至