自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我今日撞左車 好驚ar

各位
我今天遇到意外 我下午帶琳琳去人地生日party
我搭taxi 去 點知去到太子道 突然撞了車
我好彩地每次搭車 我都會攬實琳琳
佢又會熊抱我 架taxi 一撞埋去個下 我好快0甘
用隻腳頂住 成個人趺左落車到 好彩琳琳冇事
係嚇一嚇 都係喊左兩下 冇大喊
但係我就........ :-( 我而家隻左腳 瘀到腫晒
左手痺晒
個的士佬佢撞完個下冇理我地 衝落車鬧人
我就攬住個女 係度驚 我又落唔到車
一黎隻腳因為頂住個下時 撞到好痛
而且係正十字道口我唔敢落車
我call 我朋友 叫佢即刻黎 個個的士佬
竟然同人鬧完仲敢開車 車我 我話你唔好la
你即刻放低我 佢仲話要收我錢
我話我俾錢你 你同人嘈個陣0的錢都要我俾ar
佢仲想要我俾 我話我都咪去醫院驗傷ar
佢見到我隻腳 腫晒 先唔出聲 我就俾30蚊佢
我話我唔係0甘野蠻 俾返30蚊你 個時個咪標 係4十幾蚊
唉 我今日真係唔好彩 我而家仲驚緊 我個心仲好驚
仲成諗起 好彩琳琳冇事 唔係我實同佢死過
我自己都知搭taxi 我每次都會攬實個女 攬埋個頭
琳琳今日又揹住個袋仔 所以趺個下佢有野(郎)住
我而家要去 茶野 la :-( :-( :-(

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 我今日撞左車 好驚ar

你認該報警驗傷,有得保架

別墅

唔駛驚,唔駛驚,大步欖過。聽曰好去買六合彩。
[img align=left]http://ccd.zjonline.com.cn/images/twzs/sexz010.gif[/img]

珍珠宮

最緊要大人同小朋友都冇事, 整親隻腳如果自己搽完野唔好, 聽日去睇醫生咯.

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

琳琳豬媽 寫道:
架taxi 一撞埋去個下 我好快0甘
用隻腳頂住 成個人趺左落車到

你冇扣上安全帶呀?

複式洋房

大宅

個架的士既安全帶係壞ga
扣唔到落個制到 :-( :-( :-(
我今日好似成個人冇晒靈魂0甘

珍珠宮

唔係麻 架的士既安全帶係壞既, 唔得gar wor!! 你當時應該去醫生check下gar.

你隻腳而家點呀?? 有無人陪你呀?

大宅

我當時抱住個女 佢冇喊後 我唔想再嚇親佢
我唯有叫人黎車我走 我又初初見我隻腳係瘀
但係個個司機同人傾完後 仲想繼續車我走
我真係嚇到傻左
:-( 好彩有朋友即刻黎接我
琴日事後個人好暈0甘 我今日成身都散晒0甘

珍珠宮

你快d去睇醫生啦! 有時唔係表面可以睇到gar, 仲有暈tim....不過都有可能係嚇親. check下穩陣d....

大宅

我已經返左公司la 如果我再暈 就去睇
tks

珍珠宮

希望你無事, 隻腳好快好番. takecare

珊瑚宮

好媽媽勳章

琳琳豬媽
你應該報警驗傷,攞返報案no,over 3 day sick leave 就可申請不論過失賠償嘛,為自己攞返d睇e生錢都好吖,都有成6-700蚊/日架,加埋自己份保險都應該有幾千蚊睇e生啦,不過最後都希望你快d好返無事,(sorry 好似多事左d)

大宅

MANICHEUNG
多謝你AR 但係而家都已經過左 所以我諗而家都做唔到咩
我當時剩係好驚 又唔敢亂喊 驚嚇親個女
好彩個女都冇再喊 所以我想快0的逃離架車JA :-(

子爵府

無事la…唔使驚呵番

男爵府

唔好驚.......冇事了.......你冇事,囡囡冇事咁就唔好再諗la......冇事ge........忘記佢!!!!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

琳琳豬媽,
最緊要係琳琳豬冇事, 不過, 你真係最好去睇下醫生, 因為有時, 整親既野, 可大可小, check 會安心d, 知道麻.

伯爵府

BLESS YOU :-|
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

珊瑚宮

好媽媽勳章

琳琳豬媽
做媽咪嘅最大心願就係仔女健康、平安,呢點你巳經做到喇,琳琳無事係最大嘅安慰,sorry我頭先一開聲就講錢。

首頁

尾頁

跳至