心聲留言

跳至

首頁
12345...16

尾頁

男爵府

Re: 歡迎光臨純粹發洩減壓落腳點..("恕我直言"者、"唔好話我話你丫"者

可唔可以越來越靚,越來越年輕,越來越正,越來越索..越..越..越..

侯爵府

Re: 歡迎光臨純粹發洩減壓落腳點..("恕我直言"者、"唔好話我話你丫"者

老公,你幾時先至唔會亂借錢俾人架 :-( :-( :-(

不如下次你再想借錢俾你d"由細玩到大既老友"時,就把那筆錢俾我儲起,如果唔係,我驚阿仔大個冇錢讀書呀!到時你果班老友都唔知會閃左去邊啦!

[size=large]你醒下啦

侯爵府

阿嫂,你唔好再sell我買鑽x能量水啦,
你就由得我飲水務署d"屎水"飲死佢罷啦,
我d朋友都唔會買架,你唔好猛咁叫我約d朋友出來俾你
sell啦,我驚冇晒d朋友呀,[size=medium]你放過我啦!

大宅

多謝你地俾幅圖我發洩...

去c 啦﹗去c 啦﹗

係就係粗暴左一d....不過,正好反映我而加ge心情。

舒服哂﹗huuuuuu~~~~~

:mrgreen:

誰會直率地說出所認識的真實?有所認識的少數人,愚蠢地不隱蔽自己充實的心,向愚民們說明他們的感情和見識,他們總是被人磔死或燒死。 歌德 <<浮士德>>入來做下test,不同的人對事情有不同的看法和感受﹗

子爵府

好激喎.....
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

[size=large]貧窮~你快d死開啦!成日跟住我把鬼咩!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

死八婆,死賤婦,鬼唔望你老公有二奶,唔理你,天理循環,因果報應,你一定無好結果,賤精

男爵府

Boos呀 Boss呀, 有無下屬話過比你知你好叉煩呀? 一句說話分廿幾次講, 你係咪無食藥呀???!!!

如果中左mark six, 我第一時間買d毒藥毒啞你, 然後再炒你魷魚!!!!

禁止訪問

子爵府

睡覺, 我想揾返你個九型人格的topic, 你在夫妻情感里講到第9型, 好似我老公性格呀, 其中陽奉陰違, 似到十足十, 每次做錯嘢, 都係認錯態度一流, 但係永不悔改. 我而家好憎佢

佢做錯事成日可以當無事發生, 希望一拖再拖你就會忘記, 但係我唔會, 我好憎自己次次玩心理都玩輸佢.:-( :-(

你吔講D嘢好搞笑, 我當成笑話來睇

男爵府

幾時先可以唔洗同老爺住呀 !!!!
:-( :-( :-( :-( :-( :-(

民房

死肥婆, 我終於可以借這topic鬧你。

死八婆,你常咀咒人,報應必在你自己身上! 每次咀咒人, 就等於你咀咒自己,哈哈

伯爵府

做人好辛苦呀!!!!!! :-( :-( :-( :-( :-( :-(
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

男爵府

我個仔有三寶"電腦.電視.game boy" 幾時肯主動溫書亞~~~~~~~ :-( :-( :-(

已刪除用户

大宅

老細.... 咁多人死唔見你死......... 你個白痴.....講野又唔清唔楚... 又無領導才能...............樣樣野都認屎認屁... 講就天下無敵... 做就無心無力.......你唔好去死.......
url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

叮妹﹕
我屋企食物唔係好足夠,太窮喇..不如我黎你屋企幫你手吃一d啦。好不? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
叮妹 寫道:
又食!食食食..................
誰會直率地說出所認識的真實?有所認識的少數人,愚蠢地不隱蔽自己充實的心,向愚民們說明他們的感情和見識,他們總是被人磔死或燒死。 歌德 <<浮士德>>入來做下test,不同的人對事情有不同的看法和感受﹗

大宅

亞姑仔:唔該你做人唔好咁,係大陸開間卡拉OK好巴閉呀,明知你果度有d女發姣,你就唔好係香港係咁叫d有老婆ge男人上去你間
[img align=left]http://img.mms.sohu.com/mms/1420/81/14881/p1.gif[/img]

子爵府

人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

伯爵府

好媽媽勳章

我都好耐姊妹不相見喇!(生完BB之後)點算呀!!!!!!!!!!!!!!!
堯堯豬媽 寫道:
我個屎肥肚幾時先肯lup番落去呀

首頁
12345...16

尾頁

跳至