心聲留言

跳至

首頁
34567...16

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 歡迎光臨純粹發洩減壓落腳點..("恕我直言"者、"唔好話我話你丫"者

[size=large]唉!條頸骨痛左幾日, 幾時先好番呀?!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 歡迎光臨純粹發洩減壓落腳點..("恕我直言"者、"唔好話我話你丫"者

幾時中六合彩呀,

別墅

激死我啦!
尋日唔見左包 `冬蟲草'
成三仟幾蚊!

而家坐緊月,買定`冬蟲草' 補身。
煲過一次就唔見左包 `冬蟲草'
全家人 (包括工人) 都話未見過……

可以點?

子爵府

幾時可以bingo)))))))))
好後悔唔早d生))))))))))))
遲d阿囡大d驚佢地年齡差得遠....呀)))))))))))))))

男爵府

黎緊既[size=xx-large]三T係我架!!!!!!!!!............[size=x-large]係我架.........[size=xx-large]係我架

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

[size=large]今晚食乜"送"呀? 好煩!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

樓上個衰公幾時認頭番丟落我露台d煙頭呀。
laughin' to keep from cryin'

大宅

大陸同事... 拜托.........唔好成日問完又問... 俾完又俾... 真係好煩呀........
url=http://www.TickerFactory.com/]

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

wawamama 寫道:
樓上個衰公幾時認頭番丟落我露台d煙頭呀。

用個信封入住, 放返入佢信箱, 係信封面寫住"物歸原主"!!

大宅

[size=xx-large]minnieluo

我ge電腦,nescape可能有d問題,成日pm唔到..
咁,我之前up返左個九型人格topic上來,唔知你睇唔睇到呢?

你老公都係九仔嗎?

我開個新topic講9仔好不??

等待你的消息﹗.........

如果你老公係唔係好健康ge九仔,咁,你可能要飲多一點養命酒至得喇。.......
我早晚會俾佢激到爆血管.........
誰會直率地說出所認識的真實?有所認識的少數人,愚蠢地不隱蔽自己充實的心,向愚民們說明他們的感情和見識,他們總是被人磔死或燒死。 歌德 <<浮士德>>入來做下test,不同的人對事情有不同的看法和感受﹗

大宅

mclam..
好﹗好﹗真係頂好的辦法喎﹗﹗hooooohoooo~~ :mrgreen:
誰會直率地說出所認識的真實?有所認識的少數人,愚蠢地不隱蔽自己充實的心,向愚民們說明他們的感情和見識,他們總是被人磔死或燒死。 歌德 <<浮士德>>入來做下test,不同的人對事情有不同的看法和感受﹗

別墅

聽日開學囉~~又要早起囉~~又要周街縢囉~~又要對功課囉~~又要温書囉~~又要發瘋囉~~又要依依蛾蛾囉~~好多囉哦~~[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/50.gif[/img][img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/50.gif[/img][img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/50.gif[/img]
[img align=left]http://ccd.zjonline.com.cn/images/twzs/sexz010.gif[/img]

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

睡覺 寫道:
mclam..
好﹗好﹗真係頂好的辦法喎﹗﹗hooooohoooo~~ :mrgreen:

睡覺,

haha, 仲要死都唔好認係放信果個, 實行以"其人之道, 還治其人之身"!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

mooon 寫道:
聽日開學囉~~又要早起囉~~又要周街縢囉~~又要對功課囉~~又要温書囉~~又要發瘋囉~~又要依依蛾蛾囉~~好多囉哦~~[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/50.gif[/img][img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/50.gif[/img][img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/50.gif[/img]

我都怕會[size=large]"爆血管"

公爵府

好媽媽勳章

今日同事請台灣糕點, 我剛好企係個極度貪小便宜既同事身邊,
我話--> 唔太鍾意食依類食物, 你地食啦.
咁我係度睇下d 糕點既樣貌,
果個極度貪小便宜既同事, 冇啦啦話我(實情自己想食多幾舊): 咁你唔食, 仲企係度做咩呀?
我 : 睇下個樣唔得咩?
貪小便宜既同事 : 你都唔食咁睇咩, 仲咁多野講喎.
我當堂火都黎埋 ..
我話 : 你個人都幾奇怪, 唔食睇下都唔得咩 ?
[size=xx-large]正八婆

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

賤精老板今日放完假返來 

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

I also wanted to know :lol:
Martin媽咪 寫道:
幾時中六合彩呀,

大宅

阿輝
我真的好掛念你
你曾經說我一走
呢世一定會後梅
呢次我應驗啦!
如你唔介意的話
我帶埋個女跟你
見字回復

舊菜
love

大宅

親愛的阿仔﹕
今天下午將會係你上新學校k3的第一天上學。你竟然一早同我係度乞次乞次乞次乞次。三個月來都無病過一天,你竟然在今日大喜ge日子黎乞次乞次乞次.....

嗚~~你點可以咁架????點解??

你千祈唔好發病呀﹗唔好發病呀﹗唔好呀,你已經八個多月無返過學架喇。
may god bless you....避過會發作ge一劫.......

你心急如焚ge靚媽上﹗

大宅

阿仔﹕
我都同你講過,叫你要控制下情緒,(學左我定了﹗)你睇下,分明係因為你琴日早晚各發了一次大脾氣,搞到想作病啦。
你係唔係想激c 阿媽搵山拜至得?你阿爸已經夠激c 人架啦﹗果舖圍棋我又捉唔嬴你,你已經勝券在握,我只不過食你幾粒姐,你就係度又發神經咁又吵又哭又鬧又打人。
昨天早上因為玩圍棋你大發脾氣,所以我罰你今個星期無圍棋玩,但你竟然不思悔改,晚上同你玩飛行棋,你只不過係自己擲到三次六,打回頭姐,你就激動到又大發脾氣,大哭大鬧,不停罵我,目無尊長.......目無法紀。

............咁樣,你唔病就假.......

你再係咁,我就pat哂全屋d棋架喇。......

:evil: :evil: :evil: :evil:

遲早俾你激c ge醜媽上

首頁
34567...16

尾頁

跳至